Animale de companie multimilionare. Vezi ce averi au

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 12:41
6545 citiri
Animale de companie multimilionare. Vezi ce averi au

Proprietari excentrici si mai ales foarte bogati au lasat mosteniri de zeci chiar sute de milioane de euro animalelor de companie. Spre exemplu, un caine lup alsacian, un cimpanzeu si o pisica sunt cele mai bogate animale din lume cu averi cuprinse intre 15 si 140 de milioane de dolari.

Gunther IV este cel mai bogat caine din lume, cu o avere estimata la 140,4 milioane de dolari. El nu a mostenit averea impresionanta de la proprietarul sau, ci chiar de la tatal sau, Gunther III, care la randul lui a mostenit averea de la proprietarul lui.

Ba mai mult, datorita unor investitori, averea mostenita de Gunther IV de la tatal sau s-a triplat, potrivit Businessinsider.

Cainele lup locuieste in prezent intr-o casa din Maiami, care i-a apartinut Madonnei.

Tommasino, a devenit cea mai bogata pisica din lume, dupa ce proprietara in grija careia se afla, Maria Assunta i-a lasat "mostenire" o avere estimata la 15,6 milioane de dolari.

Pe a doua pozitie se afla cimpanzeul Kalu, care a mostenit 62,4 milioane de dolari de la Patricia O'Neil, sotia campionului australian de innot Frank O'Neil.

Tommasino este cea mai bogata pisca din lume si ocupa treia pozitie in clasamentul celor mai bogate animale.

Tommasino a primit mostenire de 15,6 milioane de dolari de la propietara lui, Maria Assunta.

Maria Assunta si-a explicat gestul prin "dragostea ei pentru animale".

"Transferul" de bani s-a lovit insa prevederile legislatiei in vigoare din Italia, care nu permite unui animal sa mosteneasca bani. Solutia gasita de avocatii femeii este ca banii sa fie donati unei asociatii non-guvernamentale, care sa aiba grija de Tomassino.

Assunta nu avea nicio ruda, singura ei prietena fiind o asistenta medicala.

#cele mai bogate animale, #Tomassino avere , #Stiri Lifestyle