Angelina Jolie si Brad Pitt se muta in Europa

Luni, 25 Ianuarie 2016, ora 11:25
1235 citiri

Actrita si regizoarea Angelina Jolie se muta la Londra impreuna cu sotul ei, Brad Pitt, si cei sase copii ai lor, pentru a fi mai aproape de epicentrul crizei refugiatilor.

Potrivit revistei americane US Weekly, cel mai glamour cuplu de la Hollywood va ramane provizoriu la Londra timp de "sase luni" incepand din martie. Dupa cum dezvaluie publicatia, Jolie vrea sa-si etaleze latura de activista umanitara in Europa, noteaza ziarul ABC.

Trimis special al ONU pentru refugiati, Angelina Jolie "vrea sa se concentreze asupra proiectelor politice care gestioneaza actuala criza umanitara din Europa", a informat o sursa apropiata cuplului. Primul pas este, insa, de a gasi o locuinta suficient de mare pentru cei sase copii ai lor.

Actrita ar fi interesata sa cumpere o casa care sa corespunda nevoilor familiei sale numeroase, de preferat cu subsol si cu gradina.

Divortul secolului la Hollywood: Cand se va anunta oficial ruptura dintre Brad Pitt si Angelina Jolie ...citeste mai departe despre "Angelina Jolie si Brad Pitt se muta in Europa" pe Ziare.com

#Angelina Jolie Brad Pitt mutat Londra, #angelina Jolie brad Pitt Londra, #Angelina Jolie Brad Pitt divort , #Stiri Lifestyle