Andre Rieu, ambasador onorific al Bucurestiului

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 18:52
1123 citiri
Andre Rieu, ambasador onorific al Bucurestiului
Foto: Twitter/Andre Rieu

Celebrul violonist Andre Rieu a primit vineri titlul de ambasador onorific al Bucurestiului, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Hanul Gabroveni din Capitala.

"Ati fost langa noi nu numai la bine, dar si la greu, atunci cand toata natiunea era greu incercata, ati sters o lacrima de pe obrazul unui popor care isi plangea tinerii rapiti in tragedia oribila de la Colectiv. Ati dovada de compasiune, generozitate si omenie, iar eu, in calitate de primar general, in numele bucurestenilor, va multumesc.

Permiteti-mi ca astazi, in numele cetatenilor din Bucuresti, sa va acord titlul de ambasador onorific al Bucurestiului si, totodata, sa va asigur de respectul si pretuirea noastra", a spus Razvan Sava, primarului general interimar al Capitalei.

El a subliniat ca, prin acest gest, bucurestenii isi arata recunostinta si pretuirea pentru artistul si omul Andre Rieu.

Incendiu in Colectiv: Andre Rieu, in lacrimi, la locul tragediei

"Publicul va iubeste nu doar pentru ca sunteti ...citeste mai departe despre "Andre Rieu, ambasador onorific al Bucurestiului" pe Ziare.com

#Andre Rieu ambasador onorific Bucuresti, #Andre Rieu incendiu Colectiv, #Andre Rieu Romania, #Andre Rieu concert Romania, #Andre Rieu premiu primar , #Stiri Lifestyle