Am intrat in Anul Cocosului de Foc - chinezii cred ca e anul in care fiecare va primi exact ceea ce merita

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 09:37
6179 citiri
Am intrat in Anul Cocosului de Foc - chinezii cred ca e anul in care fiecare va primi exact ceea ce merita
Foto: Pixabay

Anul Cocosului de Foc, in care intram sambata, va fi un an al sigurantei, in care vor avea succes cei care vor sa se dezvolte, chinezii fiind convinsi ca vor primi, in Anul Cocosului, exact ceea ce merita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Institutului Confucius din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Song Shaofeng, a declarat ca anul Cocosului de Foc va fi anul echilibrului. "Este un an al echilibrului, un an al sigurantei. Anul Cocosului de foc va fi un an pentru cei ce vor sa se dezvolte. Inainte de a intra in noul an, am curatat casele, am cumparat haine noi, ne-am platit datoriile, totul pentru un nou inceput, pentru noul an", a declarat Song Shaofeng, directorul Institutului Confucius din Sibiu.

Anul Cocosului de Foc incepe in 28 ianuarie si se va incheia in 15 februarie 2018.

Se spune ca in acest an chinezii vor primi exact ceea ce merita atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Conform mitologiei antice chineze, Zeita Nu Wa ar fi creat, dupa asemanarea Zeilor, omul, din lut, dupa ce Zeul Pangu a creat Natura. Despre zeita Nu Wa se mai spune ca inainte sa creeze omul, a creat, in prima zi, cocosul, apoi cainii, urmatorii fiind porcii, iar in ziua a patra a creat caprele, pentru ca in ziua a cincea sa creeze boii, iar in ziua a sasea, caii.

Cocosul a fost creat pentru ca fiintele umane sa cunoasca timpul, cainele pentru companie si paza, porcul si capra pentru hrana, boul si calul pentru a-l ajuta pe om la munca agricola.

Un an norocos pentru Trump, dar care ar putea veni si cu conflicte ...citeste mai departe despre "Am intrat in Anul Cocosului de Foc - chinezii cred ca e anul in care fiecare va primi exact ceea ce merita" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#horoscop chinezesc, #anul cocosului foc , #Stiri Lifestyle