Alain Delon: Voi parasi aceasta lume fara regrete. Nu mai exista respect, doar banii conteaza

Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 17:07
1944 citiri
Alain Delon: Voi parasi aceasta lume fara regrete. Nu mai exista respect, doar banii conteaza
Foto: Arhiva Facebook/Alain Delon

Alain Delon, unul dintre cei mai cunoscuti actori francezi, a spus ca va parasi "aceasta lume fara regrete". Declaratia celebrului actor a aparut joi in cadrul unui interviu in revista Paris Match.

Publicatia i-a dedicat lui Delon un numar special cu ocazia implinirii a 60 de ani de cariera cinematografica.

"Viata nu imi mai aduce prea multe lucruri. Am cunoscut totul, am vazut totul. Dar, mai ales, urasc aceasta epoca, ma face sa vomit", a declarat starul francez, in varsta de 82 de ani, in finalul acestui interviu ce a fost publicat sub titlul "Moi, Delon: l'interview de sa vie" ("Eu, Delon: Interviul vietii sale").

Interviul a fost realizat de jurnalista Valerie Trierweiler.

"Sunt acei oameni pe care ii urasc. Totul este fals, totul este deformat. Nu mai exista respect, nu se mai respecta cuvantul dat. Doar banii conteaza. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Stiu ca voi parasi aceasta lume fara regrete", a sustinut Alain Delon.

In interviu, actorul a vorbit despre cariera sa, despre relatiile dificile cu familia, despre femeile pe care le-a iubit si prietenii pe care i-a pierdut.

"Aproape toata lumea a murit", a subliniat starul francez, extrem de afectat de decesul lui Mireille Darc, din urma cu cateva luni. Aceasta ii fusese partenera de viata in anii 1970.

Intrebat daca exista o femeie in viata lui actuala, actorul a spus ca nu a gasit-o inca. "Nu spun ca nu exista candidate. Sunt 10 candidate, dar, pentru moment, niciuna nu-mi convine pentru a-mi sfarsi viata alaturi de ea (...) As putea sa ma casatoresc cu o femeie, daca ea ar fi dispusa sa ma insoteasca pana la sfarsit", a explicat starul francez.

Alain Delon a precizat, de asemenea, ca filmarile de la ultimul lungmetraj al lui, regizat de Patrice Leconte, in care va juca alaturi de Juliette Binoche, "sunt in intarziere". Actorul si-ar dori in acelasi timp sa urce "pe scena pentru ultima data" intr-un spectacol de teatru.

Cel mai recent film cu Alain Delon dateaza din 2008. In acel lungmetraj, intitulat "Asterix aux jeux olympiques", de Frederic Forestier si Thomas Langmann, celebrul actor francez interpreteaza cu multa autoironie rolul lui Iulius Caesar.

In teatru, Alain Delon a putut fi vazut pentru ultima data pe afisul spectacolului "Une Journee ordinaire", de Eric Assous, in 2013.

Alain Delon, la Cluj: Dragostea e cel mai important lucru din viata. Femeilor le datorez totulPentru prima oara in Romania, Alain Delon s-a tinut de gl ...citeste mai departe despre "Alain Delon: Voi parasi aceasta lume fara regrete. Nu mai exista respect, doar banii conteaza" pe Ziare.com

#Alain Delon interviu viata moarte batran, #Alain Delon Paris Match interviu moarte, #Alain Deloin interviu marturisiri , #Stiri Lifestyle