Adevaratele motive pentru care unele femei sunt mereu la dieta

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 06:49
1319 citiri
Adevaratele motive pentru care unele femei sunt mereu la dieta
Foto: Facebook/Constantin Cornea

Dieta si sportul au devenit noile adictii ale femeii care isi doreste sa arate bine. De ce le spunem adictii? Pentru ca femeia in cauza devine dependenta de un regim alimentar sau de sport, care ajung mai degraba sa o consume decat sa o hraneasca.

De ce? Pentru ca ii ocupa mai mult timp decat este necesar, explica pentru Ziare.com psihoterapeutul Constantin Cornea. Astfel, chiar daca este constienta ca nu poate mentine acest ritm o perioada lunga de timp, se angreneaza totusi in acest joc, uitand de riscuri.

Primele riscuri sunt reprezentate de regimul dupa ureche si sportul cu un antrenor care nu are pregatire universitara in domeniu. Aceste doua aspecte sunt un adevarat pericol atat pentru sanatatea fizica, dar si pentru cea mentala a femeii, pentru relatia de cuplu sau job.

Dar de ce o face totusi?

Pentru ca este nemultumita de felul in care arata. De ce este nemultumita? Pentru ca a fost cumva traumatizata de o relatie sau de o persoana. Si in urma traumei, a ajuns sa ...citeste mai departe despre "Adevaratele motive pentru care unele femei sunt mereu la dieta" pe Ziare.com

#femei dieta motive, #femei regim alimentar esec, #diete esec motive, #trauma ingrasare psiholog, #cauze ingrasare psiholog , #Stiri Lifestyle