Adele este cel mai bogat tanar muzician din Marea Britanie

Vineri, 16 Mai 2014, ora 09:12
1411 citiri
Adele este cel mai bogat tanar muzician din Marea Britanie

Adele este cel mai bogat tanar muzician britanic, conform clasamentului realizat in fiecare an de publicatia Sunday Times, ce include doar muzicieni care nu au trecut de varsta de 30 de ani.

Celebra cantareata in varsta de 26 de ani are o avere estimata la 45 de milioane de lire sterline, cu 15 milioane de lire sterline mai mult decat ocupantul locului doi in acest clasament, DJ-ul scotian si producatorul muzical Calvin Harris, 30 de ani.

Pe locul trei se afla Cheryl Cole, 30 de ani, care a semnat recent un contract prin care revine in juriul variantei britanice a emisiunii 'The X Factor'. Cheryl Cole are o avere estimata la 16 milioane de lire sterline.

Membrii formatiei de baieti One Direction, compusa din Niall Horan, 20 de ani, Zayn Malik, 21 de ani, Liam Payne, 20 de ani, Harry Styles, 20 de ani si Louis Tomlinson, 22 de ani - isi impart locul patru cu averi de cate 14 milioane de lire sterline, in crestere cu 9 milioane de lire sterline fata de anul precedent.

Acest clasament este intocmit in functie de proprietatile imobiliare detinute, de eventualele actiuni, conturi in banci si obiectele de arta detinute de muzicieni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#muzician britanic bogat, #Adele bani, #avere Adele , #Stiri Lifestyle