Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea Ruinele timpului de John Boyne

Vineri, 06 Ianuarie 2023, ora 17:24
477 citiri
Acum poți comanda de la BOOKZONE cartea Ruinele timpului de John Boyne
FOTO: bookzone.ro

Ai citit cartea Băiatul cu pijamale în dungi? Este una dintre cele mai emoționante cărți scrise vreodată, iar autorul este John Boyne. Recent, a apărut și continuarea acestei cărți, numită Ruinele timpului. La BOOKZONE sunt disponibile ambele volume, la prețuri excelente, iar dacă ești în căutarea unor lecturi potrivite pentru finalul de an, acestea vor fi exact ce trebuie. Înainte de a-ți prezenta pe scurt romanul Ruinele timpului, vrem să îți spunem despre ce este vorba și în cartea Băiatul cu pijamale în dungi, pentru a înțelege mai bine acțiunea.

În prima carte, Băiatul cu pijamale în dungi, ne este prezentat un băiețel pe nume Bruno. Acesta se mută cu familia într-un oraș nou, departe de locul unde a crescut. Motivul? Tatăl său a primit o slujbă nouă. Bruno credea că va ajunge într-un loc frumos, însă s-a înșelat. Casa familiei lui era amplasată într-o zonă ciudată, în spatele unor garduri care păreau că nu se mai sfârșesc. Dincolo de acele garduri, Bruno vede în fiecare zi oameni îmbrăcați în pijamale cu dungi. Copilul încearcă în fiecare zi să își dea seama unde a ajuns și de ce oamenii sunt îmbrăcați așa. Confuzia crește odată cu trecerea timpului. La un moment dat, Bruno vede un alt copil, îmbrăcat cu aceeași pijama în dungi. Cititorii probabil și-au dat seama deja ce este locul în care oamenii erau îmbrăcați în dungi, însă Bruno refuză să accepte realitatea sau poate are un suflet atât de pur încât chiar nu înțelege. Cartea s-a bucurat de un succes răsunător, astfel că a fost și ecranizată.

Acum îți putem prezenta și continuarea cărții, Ruinele timpului de John Boyne. Protagonista este o femeie pe nume Gretel. Aceasta este urmărită de fantomele trecutului și nu poate trăi prezentul așa cum își dorește. În curând, află că niciodată nu este prea târziu să ai curajul de a mărturisi totul.

Gretel este fiica unui comandant de lagăr de exterminar din timpul Celui de-al Doilea Război Mondial. Aceasta a încercat toată viața să își ascundă trecutul, deoarece se simțea vinovată pentru ororile săvârșite de tatăl ei. A negat întotdeauna legătura ei cu acel loc îngrozitor, până în momentul în care se vede nevoită să salveze viața unui băiețel. Atunci, secretul pe care l-a ascuns atâția ani, riscă să iasă la suprafață. Este o carte ce te va impresiona până la lacrimi.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, comandă aceste două cărți de la BOOKZONE. Este bine să știi că autorul, John Boyne a scris de-a lungul timpului 14 romane pentru adulți, 6 cărți pentru copii și numeroase nuvele. Dintre toate, Băiatul cu pijamale în dungi a fost cel mai apreciat. S-a vândut în peste 11 milioane de exemplare și a fost ecranizat. De asemenea, a fost adaptat și pentru balet, teatru și operă. Nu mai ezita și comandă cărțile pentru a te bucura de lecturi impresionante și emoționante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti, #lectura, #ruinele timpului, #john boyne , #Stiri Lifestyle