Actrita Helen Mirren, in varsta de 69 de ani, noua imagine a brandului L'Oreal

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 10:56
3033 citiri
Actrita Helen Mirren, in varsta de 69 de ani, noua imagine a brandului L'Oreal
guanajuatoinforma.com

Actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 69 de ani, a devenit noua imagine a brandului de produse cosmetice L'Oreal si s-a alaturat unor vedete mult mai tinere care colaboreaza cu aceasta companie, precum actritele Lara Stone, Blake Lively, Eva Longoria si cantareata Cheryl Fernandez-Versini.

Acesta este primul contract incheiat de Helen Mirren cu o companie de produse cosmetice, iar vedeta britanica spune ca a luat aceasta decizie pentru a le incuraja pe femeile din lumea intreaga sa "isi exploateze la maximum" aspectul natural, relateaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Nu sunt o frumusete rapitoare, niciodata nu am fost, dar am avut intotdeauna un aspect OK si intentionez sa mi-l pastrez. Intotdeauna mi-a placut brandul L'Oreal Paris si sper ca decizia mea le va inspira pe celelalte femei din lume, sa le dea o mai mare incredere in ele insele si sa isi exploateze la maximum aspectul natural. Fiecare dintre noi merita acest lucru!", a declarat Helen Mirren.

Vedeta britanica a dezvaluit, intr-un interviu recent, ca nu are o "rutina" zilnica in ceea ce priveste utilizarea produselor cosmetice, dar ii place sa experimenteze lucruri noi.

"Nu prea stiu ce inseamna o 'rutina' in privinta produselor cosmetice. Insa imi plac aceste produse si intotdeauna mi-a placut sa incerc produse noi. Ma machiez in fiecare zi. E foarte adevarat, cu cat inaintezi in varsta, cu atat trebuie sa porti mai putin machiaj", a declarat Helen Mirren.

In ciuda faptului ca detine o avere impresionanta, Helen Mirren, care este casatorita cu regizorul Taylor Hackford, spune ca obisnuieste sa se tunda singura si sa cumpere produse cosmetice aflate la reduceri.

Actrita, recompensata in 2007 cu premiul Oscar pentru rolul din "Regina/ The Queen", s-a casatorit cu regizorul Taylor Hackford in 1997, la 12 ani dupa ce s-au cunoscut pe platoul de filmare a peliculei "Nopti albe/ White Nights", realizata de acesta.

In varsta de 69 de ani, actrita britanica Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere in film, teatru si televiziune numeroase distinctii importante, inclusiv cateva premii Emmy si BAFTA. Mirren a primit alte trei nominalizari la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" si "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic in 2003.

In februarie, actrita britanica Helen Mirren a fost recompensata cu cea mai inalta distinctie - Fellowship - la gala de decernare a premiilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), in semn de recunoastere pentru contributia ei extraordinara adusa industriei cinematografice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Helen Mirren actrita, #Helen Mirren imagine brand L Oreal , #Stiri Lifestyle