Actori care fac toti banii. Vi se pare ca ei castiga mult? Iata cat au produs pentru studiouri

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 12:02
1152 citiri
Actori care fac toti banii. Vi se pare ca ei castiga mult? Iata cat au produs pentru studiouri
Foto: The Tyee

La Hollywood, barbatii castiga de obicei mai mult decat femeile, mai ales cand vine vorba de marele ecran. Actritele ies insa bine atunci cand vine vorba de cati bani aduc studiourilor in comparatie cu cat sunt platite.

Forbes a intocmit un top al celor mai profitabili actori in 2013, folosind atat cifrele incasarilor din cinematografe, cat si din vanzarile de DVD-uri. Surpriza sau nu, primele pozitii sunt ocupate de tinere actrite.

Aceste staruri nu-si pot permite inca sa ceara salarii de zeci de milioane de dolari pentru a aparea intr-un film, asa cum se intampla in cazul colegelor mai cu experienta sau al barbatilor, ceea ce le transforma in investitii extrem de profitabile.

Pozitia 1 in top o ocupa Emma Stone. Pentru fiecare dolar care i-a intrat in cont pentru ultimele 3 filme, actrita a "produs" pentru studiouri 80,70 de dolari.

Pe locul 2 o gasim pe Mila Kunis, cu o medie de 68,70 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost platit. Ca si Emma Stone, acum Kunis se ...citeste mai departe despre "Actori care fac toti banii. Vi se pare ca ei castiga mult? Iata cat au produs pentru studiouri" pe Ziare.com

#salarii actori Hollywood, #profit filme Hollywood , #Stiri Lifestyle