Accesorii recomandate pentru petrecerile de sărbători

Miercuri, 03 Noiembrie 2021, ora 15:12
491 citiri
Accesorii recomandate pentru petrecerile de sărbători
bijuterii FOTO: shutterstock.com

De sărbători, orice femeie vrea să fie cât mai frumoasă, să arate bine și să se simtă minunat alături de cei dragi. Pe lângă alegerea unei ținute festive, în ton cu locația și tipul evenimentului, importante sunt și accesoriile, acele detalii care dau o notă aparte și te scot din anonimat. Iată care sunt propunerile noastre:

Talismane strălucitoare

Sărbătorile sunt încărcate de simbolism și tradiții. Pentru petrecerile în familie sau ocaziile care nu sunt cele mai pretențioase, poți alege oricând să porți talismane delicate și strălucitoare, fie că le consideri norocoase sau nu. Charm-urile se găsesc în tot felul de modele, haioase sau mai prețioase, cu sau fără cristale, din argint sau aur.

Optează pentru bijuterii Pandora de argint și creează o ținută cu mesaj potrivit ocaziei, precum un talisman în formă de sticlă de șampanie, pentru a fi în ton cu petrecerea, un talisman în formă de lună și stele, pentru o noapte magică și plină de mister, sau un simbol al norocului, cum ar fi un trifoi.

Dacă nu vrei să transmiți un anumit mesaj, atunci optează pur și simplu pentru un talisman cu piatra lunii într-o culoare complementară outfit-ului tău festiv.

Coliere prețioase

Ce poate fi mai feminin și plin de eleganță decât un colier superb care să completeze o rochie frumoasă? De sărbători, fiecare femeie își dorește să arate cât mai bine, să fure privirile dragi ei și să încânte prin prezență și ținuta îndelung aleasă.

Un colier statement cu forme geometrice și pietre semiprețioase te va scoate din anonimat și va marca ocazia specială, atrăgând atenția și impresionând plăcut. Un colier din perle este o alegere nostalgică și plină de rafinament. Inspiră delicatețe și mult bun gust, mai ales dacă asociezi bijuteria cu o ținută simplă, de efect.

Pentru o petrecere intimă, alături de familie, alege un colier lung cu lanț, cu elemente decorative, precum șiruri multiple, mărgele discrete sau un pandantiv special și plin de însemnătate pentru tine.

Dacă petreci cu iubitul la un restaurant, alege un colier cu pietre prețioase sau cristale, asortat cu o pereche de cercei la set. Frumusețea chipului tău va fi evidențiată toată seara, iar el nu își va putea lua ochii de la tine.

Cercei simbolici

În funcție de ocazie și oamenii cu care îți vei petrece sărbătorile, alege cercei jucăuși și simbolici. Fulgii de nea vor fi un accesoriu delicat, în ton cu vremea de afară. Pentru o petrecere cu prietenii, alege cercei mai lungi, ce au la capăt steluțe, inimi sau simboluri norocoase, specifice sezonului.

În cazul în care optezi pentru alte bijuterii impunătoare, alege cercei doar dacă sunt la set sau consideri că se potrivesc, fără a încărca look-ul. Dacă vrei să porți doar cercei, iar ținuta este una elegantă, atunci alege un model cu străluciri de cristale sau pietre prețioase.

Inele elegante și brățări feminine

Dacă ești adepta inelelor, alege unul cu o piatră prețioasă sau un model de inel împletit sau cu linii grațioase, șerpuite. O brățară complementară, delicată, va spori eleganța ținutei. Un set cu brățară și inel sau cercei și brățară se potrivește foarte bine la o rochie cu o singură mânecă.

De asemenea, în cazul unui outfit cu guler sau cu aplicații în zona gâtului, mai inspirate sunt astfel de bijuterii, care echilibrează vizual ținuta. O brățară fixă sau compusă, cu pietre mici sau un detaliu de accent, va sublinia linia rochiei și delicatețea mișcărilor.

Accesoriile potrivite completează inspirat ținuta și denotă rafinament și încredere de sine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterii, #bijuterii argint , #Stiri Lifestyle