7 avantaje pentru orice firma care ofera angajatilor Cosuri cadou de Paste si de Craciun

Marti, 13 Aprilie 2021, ora 17:19
1095 citiri
7 avantaje pentru orice firma care ofera angajatilor Cosuri cadou de Paste si de Craciun
coduri cadou Paste FOTO: cosuri.gourmetgift.ro

De Paste si de Craciun - cele mai importante Sarbatori in Romania - cele mai multe firme obisnuiesc sa ofere angajatilor extra bonusuri, cadouri, dincolo de pachetul standard de beneficii salariale.

O alegere tot mai des intalnita si in tara noastra, in linie cu tendinta internationala in mediul corporate: oferirea de cosuri cadou Paste si cosuri cadou de Craciun pentru angajati.

De altfel, cosurile cadou se pot oferi si in alte momente speciale din an, de exemplu de 8 Martie (pentru salariate) si de 1 iunie (pentru copiii angajatilor). Un cos cadou poate fi de asemenea oferit in momente cheie - aniversari de business sau pentru a marca performanta reusita de anumiti angajati.

Din punct de vedere al eficientei in afaceri, practica nu trebuie vazuta doar ca o forma de responsabilitate fata de resursele umane din companie, ci o actiune cu multe avantaje certe pentru companie, care se concretizeaza chiar si in nivelul de profitabilitate pe termen lung.

Iata, pe scurt, 7 avantaje pentru orice firma care ofera angajatilor Cosuri cadou de Paste si de Craciun:

1. Avantajul fiscal la oferirea de astfel de bonusuri este simplu de inteles. Valoarea de pana in 150 lei / angajat / eveniment in care se ofera un cos cadou corporate nu se supune impozitarii. Practic, din acest punct de vedere, oferirea de cosuri cadou poate fi comparata cu acordarea de tichete cadou.

2. Spre deosebire de alte beneficii a carora valoare este evidenta (bani cash sau tichete cadou ori vouchere de vacanta), oferirea de cosuri cadou gourmet are un efect dincolo de valoarea reala a produselor. Alegandu-se cosuri cadou premium, destinatarii cadourilor vor percepe o valoare mai ridicata a acestora.

3. Gestul in sine este unul elegant si rafinat si poate ingloba mesaje de multumire, de pretuire. Angajatii se percep mai importanti pentru companie si au tendinta de a se apropia inclusiv sentimental (relatie prieteneasca de munca) fata de brand, dar si fata de echipa de management. Angajatilor le creste stima de sine si se simt parte din acea companie, rezultand o fidelizare a resurselor umane. Oamenii vor fi mai putin tentati sa accepte alte oferte de munca de la concurenta.

4. Variantele de cosuri cadou corporate au o componenta ce tine de relatia de familie, caci reprezinta produse gourmet de savurat nu pe cont propriu, ci alaturi de familia angajatului. Pe langa faptul ca angajatul se va simti mai atasat de firma, chiar familia angajatului ar putea aprecia mai mult compania, acceptand inclusiv momentele in care partea profesionala trece peste partea personala (urgente seara tarziu sau in week-end, munca de acasa, deplasari, sedinte etc.).

5. Banii sau tichetele cadou se cheltuiesc instant, pe cand produsele din cosul cadou sunt o experienta in sine. Astfel de cosuri cadou de Paste sau de Craciun includ de obicei selectii de bauturi fine (whiskey, vin, chiar sampanie autentica, lichior etc.), cafea premium italiana, ciocolata sau alte dulciuri ori produse gourmet cu totul speciale, exclusiviste. Produsele se savureaza intens, cadoul in sine este mai bine perceput.

6. Spre deosebire de alte tipuri de cadouri care ar putea sa nu fie pe placul angajatilor (de exemplu produse branduite cu logo-ul companiei, fie ca vorbim despre imbracaminte, accesorii fashion sau accesorii IT&C), cosurile cadou contin produse gourmet, de care oricine se bucura din plin - partea culinara ne "seduce" pe toti, caci tine de o nevoie primara a omului.

7. Cu cat cosul cadou este mai special, dintr-o gama superioara, cu atat angajatul se percepe mai important pentru firma, deci va fi stimulat sa faca eforturi si mai mari la locul de munca, pentru a aduce performanta companiei.

10 daruri speciale pentru Ziua Internaţională a Femeii
10 daruri speciale pentru Ziua Internaţională a Femeii
Ziua Internaţională a Femeii este momentul perfect pentru a le celebra pe doamnele şi domnişoarele speciale din viaţa ta, fie că este vorba de partenera, mamă, soră sau bunica. Ziua de 8...
#cadou, #paste, #cosuri cadou, #cosuri cadou Paste , #Stiri Lifestyle