5 electrocasnice indispensabile in orice birou

Vineri, 07 Mai 2021, ora 12:01
446 citiri
5 electrocasnice indispensabile in orice birou
electrocasnice birou FOTO: pexels.com

Rolul principal al aparatelor electrocasnice este sa-ti faca viata mai usoara acasa. Au aparut in bucatarie si s-au extins cu timpul in intreaga casa, urmand rutina zilnica a fiecaruia. Daca a devenit o obisnuinta ca biroul sa fie gazduit in locuinta proprie pentru munca in sistem remote, este firesc ca si confortul de acasa sa fie implementat la serviciu. Pentru cele mai noi tehnologii in materie de electrocasnice potrivite la birou, urmareste oferta din magazinul online oficial Miele.

Aparat de cafea

Cafeaua de la serviciu este un ritual. De la o simpla cafetiera pana la cel mai sofisticat espressor, oamenii au nevoie de un aparat care sa le prepare licoarea magica. In camera cu bunatati in care au acces la o cafea fierbinte, proaspata si aromata, colegii de birou consolideaza relatiile, socializeaza si fac schimb de idei. In functie de preferintele majoritatii, puteti alege aparate clasice, cu optiunea de cafea lunga sau scurta, cu pastile sau cafea rasnita, pregatite traditional sau cappuccino, macchiato, latte, ciocolata calda, cu sau fara lapte.

Ceainic

Desigur, nu toti membrii echipei de la birou sunt bautori de cafea. Unii poate prefera ceaiul. Pentru acestia, un ceainic electric este aparatul ideal. In functie de numarul de beneficiari vei putea alege dimensiunile si capacitatea potrivita. Apa incalzita poate fi preparata cu plicuri de ceai sau plante uscate, dupa preferinte. Oricare dintre ele are nevoie de un infuzor.

Dozator de apa

Hidratarea este esentiala de-a lungul unei zile de lucru. Din acest motiv, prezenta unui dozator de apa in birou este mai mult decat binevenita. Cu ajutorul acestui aparat, oamenii isi pot indeplini consumul zilnic de apa necesar pentru o viata sanatoasa. Sistemele de filtrare contribuie la acest regim, oferind apa potabila curata, cu un gust excelent. Apa rece este racoritoare in timpul unei zile toride de vara, in timp ce incalzitorul ajuta la reglarea temperaturii apei pentru cei mai sensibili. In plus, modul fierbinte al dozatorului poate inlocui cu succes ceainicul de mai sus.

Microunde

Cuptorul cu microunde de la birou incurajeaza angajatii sa-si aduca mancare de acasa. Sau sa pastreze pentru mai tarziu pranzul pe care l-au comandat. Este unul dintre cele mai eficiente aparate electrocasnice, gandit parca de un lider de companie multinationala care doreste ca angajatii lui sa aiba parte de cel mai rapid pranz posibil. Cuptoarele cu microunde sunt usor de utilizat si intretinut si au functii dintre cele mai diverse pentru prepararea si incalzirea mancarurilor.

Frigider

In stransa legatura cu aparatul precedent este si frigiderul. Atunci cand ai la birou un frigider disponibil, te poti gandi sa pregatesti gustarea de pranz la pachet. Reusesti astfel sa controlezi mai bine ceea ce mananci, iar daca gatesti in casa, ai garantia calitatii produselor pe care le consumi. Caserola cu alimente se pastreaza in siguranta la temperatura optima. Daca gustarea este frugala, o consumi instant, iar daca are nevoie sa fie incalzita, folosesti cuptorul de mai sus. Dimensiunile frigiderului depind de numarul de utilizatori din birou. Un model mini, pentru camera de hotel, este suficient pentru 1 sau 2 persoane, insa daca numarul creste, nu va putea face fata.

Pentru confortul personal si pentru randamentul pe care il ofera la serviciu, angajatii au nevoie ca pauzele sa fie cu adevarat relaxante. Daca nu sunt obligati sa iasa din cladire pentru lucruri elementare cum ar fi o cafea sau o gustare, au toate conditiile sa performeze la locul de munca. Spatiul amenajat pentru masa este locul in care oamenii se cunosc mai bine si se ajuta reciproc in probleme personale sau de serviciu. De restul se ocupa aparatele electrocasnice puse la dispozitie.

4 motive pentru care spațiile de birouri prietenoase sunt esențiale pentru atragerea și retenția angajaților
4 motive pentru care spațiile de birouri prietenoase sunt esențiale pentru atragerea și retenția angajaților
În ultima vreme, tot mai multe persoane au înțeles că un spațiu de birou prietenos, care oferă tot confortul, este esențial pentru atragerea și retenția angajaților. Însă, nu doar...
#cafea, #birou, #aparat cafea, #electrocasnice birou, #electrocasnice , #Stiri Lifestyle