5 articole vestimentare esentiale pentru tinerele fashioniste

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 14:12
561 citiri
5 articole vestimentare esentiale pentru tinerele fashioniste
articole vestimentare copii FOTO: piqsels.com

Modele simple si culori de baza sau, mai degraba, combinatii fanteziste si imprimeuri vibrante? Daca ai acasa o mica domnisoara pasionata de moda atunci trebuie sa-i achizitionezi articole vestimentare pe masura. Orice mama isi doreste ca fiica ei sa devina stilata si sa invete cum sa se imbrace intr-un mod care sa o ajute sa iasa in evidenta. Cu atat de multe exemple in jur si acces facil la informatii nu este de mirare ca tinerele fashioniste au propriile preferinte in materie de vestimentatie si chiar stiu cum sa-si combine hainele pentru un look deosebit. Iata cateva piese esentiale pentru garderoba unei fete care apreciaza tinutele fashion:

1. Rochii si fuste din materiale vaporoase

Nimic nu scoate mai bine in evidenta delicatetea si feminitatea decat rochiile si fustele. Aceste tipuri de haine sunt preferatele femeilor deoarece ofera o eleganta aparte si pot fi integrate intr-o multime de combinatii diverse. Totusi, atunci cand alegem asemenea articole vestimentare pentru o adolescenta trebuie sa tinem cont de materialele din care sunt confectionate. In general, domnisoarele de pana in 16 ani se bucura de candoare si rafinament prin prisma varstei lor, asa ca li se potrivesc de minune tesaturile vaporoase, usoare, ideale pentru anii copilariei. Gasesti la Carrefour haine, pentru fete, din in, bumbac, dantela sau tull care aduc o nota moderna. Materialele trebuie adaptate varstei pentru ca pot imbatrani o persoana. De pilda, catifeaua se potriveste de minune doamnelor, dar nu si fetelor mai tinere.

2. Hanorace la moda

Micile fashioniste nu sunt inca la varsta la care sa poarte un trench coat ori sacouri, asa ca cele mai potrivite sunt hanoracele. Sunt dragute si confortabile, se gasesc in diferite culori si marimi si pot fi asortate atat la tinutele sport cat si la unele casual. Celebrele hoodies sunt ideale pentru zilele racoroase, dar reprezinta si o adevarata declaratie de stil in special pentru tinerele care se simt atrase de conceptul hygge sau hainele simple si confortabile.

3. Tricouri cu mesaje

Este binecunoscut faptul ca tricourile sunt preferatele tuturor fetelor deoarece se pot combina foarte usor cu alte articole vestimentare, in stiluri diferite. Se spune ca unei femei nu trebuie sa-i lipseasca din dulap un tricou alb si unul negru, iar acest lucru este valabil si pentru domnisoare, insa la varsta lor au nevoie si de haine care sa le reprezinte. Iar in aceasta categorie intra tricourile cu mesaje, produse disponibile intr-o gama variata de sloganuri, special create pentru persoanele tinere.

4. Jacheta de blugi

Foarte cool si la moda este si jacheta din blugi, un must-have pentru tinerele fashioniste. Denimul este una dintre cele mai versatile tesaturi, iar o geaca confectionata din acest material se potriveste perfect cu jeans, pantaloni scurti, fuste, rochii, tricouri, topuri, etc. Practic, jacheta de blugi se asociaza cu orice alta piesa vestimentara si este una dintre hainele care nu se demodeaza niciodata.

5. Colanti elastici

Fie ca vorbim de o domnisoara de 3 ani sau de o adolescenta de 14 ani, ambele trebuie sa aiba in garderoba lor mai multe tipuri de colanti elastici. Simpli, confortabili si versatili, acestia pot fi combinati atat in tinute elegante cat si intr-unele sport. Am putea spune ca sunt de neoprit in industria modei si ca se potrivesc foarte bine fetelor tinere deoarece ne duc cu gandul la dinamism, energie si flexibilitate.

Astfel de articole vestimentare reprezinta intotdeauna o alegere buna pentru ca pot fi combinate si recombinate in moduri variate in asa fel incat fiecare fata sa se simta confortabil si elegant in tinuta pe care o poarta. Alege produse feminine si inspirate pentru micuta domnisoara ca sa te asiguri ca-i oferi in permanenta o educatie referitoare la stil si mesajul pe care il poate transmite prin vestimentatia sa.

#haine copii, #articole vestimentare copii , #Stiri Lifestyle