3 piese de lenjerie care sunt in trend in 2021

Joi, 18 Martie 2021, ora 16:34
1398 citiri
3 piese de lenjerie care sunt in trend in 2021
lenjerie intima FOTO: sensero.ro

Anul trecut a fost unul pe care cu siguranta multi dintre noi vom dori sa il uitam repede. A fost nevoie de timp ca sa acceptam ca lucrurile nu vor reveni la normal chiar asa de repede cum ne-am inchipuit. Acum pana si modul in care facem shopping s-a schimbat, trecand de la outfiturile pentru o seara in oras la pijamale, tinute de stat in casa si chiar tinute sport pentru alergarea de seara. Sertarul de lenjerie intima nu ar trebui nici el deloc neglijat in aceasta perioada iar noile tendinte ale anului 2021 sunt in concordanta cu situatia globala.

Culorile aprinse

Lenjerie intima sexy este o categorie care poate schimba starea de spirit, culorile aducand un plus de rafinament, seductie si stimuleaza imaginatia. Lumea in acest moment are nevoie de mici placeri, iar lenjerie sexy colorata este o alegere perfecta pentru a inlocui pentru moment lenjeria clasica neagra sau in culori neutre.

Harness

Intodeauna este bine sa incerci ceva nou si sa explorezi toate posibilitatile. Iar piesele harness sunt ideale atat in intimitatea dormitorului sau chiar sa accesorizeze un outfit de zi cu zi. Acest trend ramane si in acest an 2021 un must have pentru boudoirul tau daca nu ai deja o astfel de piesa de lenjerie erotica.

Wetlook

Termenul deriva dintr-un fetis, acela al hainelor ude si al placerii celui care o poarta sau priveste. Lenjeriile wetlook sunt exprimarea unei sexualitati extreme pline de indrazneala. De multe ori aceste piese de lenjerie erotica sunt accesorizate cu dresuri fishnet si accesorii pentru o seara de joaca cu partenerul.

#lenjerie, #lenjerie sexy, #lenjerie intima , #Stiri Lifestyle