3 domenii de interes pentru femei si site-uri care le vin in ajutor

Luni, 14 Noiembrie 2016, ora 12:25
1385 citiri
3 domenii de interes pentru femei si site-uri care le vin in ajutor

Mai in gluma, mai in serios, viata unei femei se invarte in jurul responsabilitatilor si a indatoririlor pe care le are de rezolvat in fiecare zi. Pe de-o parte, sunt aspectele ce tin de ingrijirea casei si a familiei, de cealalta parte sunt activitatile de la locul de munca si, nu in ultimul rand, sunt si cele referitoare la pasiunile si hobby-urile sale.

Din cand in cand, este binevenit un mic ajutor care sa le usureze sarcinile si sa le rezolve problemele si necesitatile intr-un mod simplu si rapid. In acest sens, iti prezentam 3 site-uri din domenii foarte diferite, care iti vor simplifica treburile de zi cu zi.

Easywash.ro - pentru rufe curate si uscate intr-o ora

Spalarea rufelor si uscarea lor reprezinta o activitate plictisitoare, dar necesara in orice locuinta. Daca vrei sa scapi de ea cat mai rapid cu putinta sau, dimpotriva, daca nu ai posibilitatea sa iti cureti hainele acasa, atunci iti este foarte util site-ul easywash.ro. Aici gasesti informatii complete despre EasyWash, un laundromat unde poti spala haine cu 5.5 lei jetonul.

Ce inseamna mai exact conceptul de "laundromat"? Acesta face referire la un spatiu amenajat cu multe masini de spalat, unde poti veni sa iti cureti si sa iti usuci rufele in mai putin de o ora.

Laundromatele EasyWash sunt amplasate in zone cheie ale Bucurestiului (cartierele Timpuri Noi, Pajura, Vitan), precum si in Timisoara.

Bravissimoartschool.ro - pentru copii talentati si fericiti

Educatia copiilor este, fara indoiala, una dintre cele mai importante responsabilitati ale unor parinti, dar in mod special ale femeilor. Pregatirea corespunzatoare a micutilor si asigurarea conditiilor pentru ca ei sa isi dezvolte abilitatile sunt foarte importante.

In acest sens, scoala de muzica din Bucuresti Bravissimo Art School este locul ideal in care prichindeii si adolescentii iti pot pune in evidenta talentul artistic. Profesorii de la Bravissimo ofera cursuri de canto, pian, chitara, vioara, lectii de actorie, precum si workshop-uri de teorie muzicala, pentru ca prichindeii sa acumuleze notiuni teoretice intr-un mod placut si distractiv.

Intra pe bravissimoartschool.ro pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie despre cursuri, echipa de specialisti, evenimente si modalitatile de inscriere.

Fashionbest.ro - pentru sfaturi si recomandari din diverse domenii

In general, femeile sunt preocupate de moda si vor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in materie de lifestyle. Daca si tu te incadrezi in aceasta descriere, un site pe care il vei aprecia este, cu siguranta, fashionbest.ro.

Aici gasesti articole atractive cu sfaturi si recomandari despre cum sa iti ingrijesti corect tenul, cum sa alegi tinuta potrivita pentru birou, care sunt avantajele unghiilor cu gel sau ce geci din piele sunt la moda in aceasta perioada, acestea fiind doar cateva dintre temele abordate pe site.

#domenii interes femei, #site uri sfaturi femei , #Stiri Lifestyle