10 descoperiri uimitoare, nedescifrate de catre stiinta

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 12:09
1402 citiri
10 descoperiri uimitoare, nedescifrate de catre stiinta
Foto: Live Science

Stiinta este metoda prin care intelegem lumea din jurul nostru, insa exista si descoperiri care nu au putut fi descifrate de catre stiinta.

Dintre descoperirile misterioase care au ramas inexplicabile, mentionam efectul Placebo sau mecanismul Antikythera, potrivit Gizmodo.

10. Fenomenul hum

Sunetele misterioase auzite de 2% din populatia din Taos, New Mexico, sunt inexplicabile. Oamenii de stiinta au fost incapabili sa gaseasca sursa acestora, de cand ele au fost depistate, in anii '90.

9. Marea Galileii

Un monument ciudat sub forma unui con subacvatic a fost descoperit de catre un sonar in anul 2013. Avand o masa de 60.000 de tone, el a fost construit in urma cu 6.000 de ani, iar ulterior structura a fost inundata de ape.

8. Mecanismul Antikythera

Acest mecanism antic care dateaza din anul 150 i.Hr. a fost folosit pentru calcularea miscarilor planetelor. El a fost descoperit in anul 1901, iar cercetatorii au ramas intrigati: nu stiu cum functioneaza acesta sau ...citeste mai departe despre "10 descoperiri uimitoare, nedescifrate de catre stiinta (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#descoperiri nedescifrate stiinta, #descoperiri misterioase inexplicabile, #mistere nerezolvate stiinta , #Stiri Lifestyle