Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la Bucuresti pentru DanceMasters

Marti, 07 Februarie 2017, ora 10:30
6600 citiri
Varful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la Bucuresti pentru DanceMasters

Au inceput pregatirile pentru DanceMasters 2017, cel mai asteptat concurs de dans din Romania, care va avea loc in perioada 10-12 martie.

Evenimentul aflat la cea de-a 14-a editie va avea loc la Sala Polivalenta, dupa cum urmeaza: ziua de 10 martie va fi dedicata in intregime competitiilor nationale, iar zilele de 11 si 12 martie vor fi dedicate intrecerilor internationale.

Se asteapta peste 1.500 de dansatori din 20 de tari, care vor concura in fata a 50 de arbitri din toata lumea, in 45 de competitii de toate categoriile de varsta.

DanceMasters reuneste competitii internationale de dans sportiv in calendarul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv - WDSF si Federatiei Romane - FRDS, si este organizat in Romania inca din 2003, la initiativa Clubului de Dans Sportiv "Pas in Doi", a lui Bogdan Paun si a Clubului de Dans Sportiv "Phoenix".

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atat pentru adulti, cat si pentru copii (copiii beneficiaza de bilet cu reducere). Biletele in sala si pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi achizitionate prin reteaua Eventim.

Inceputa la editia din 2014, organizatorii s-au gandit sa continue invitatia lansata iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu detin carnet de dansator la un club de dans sportiv), sa participe intr-o competitie de vals vienez dedicata 100% amatorilor.

Trofeul poarta numele lui Titus Munteanu, un mare cautator de talente, o personalitate a televiziunii si un adevarat sustinator al dansului sportiv din tara noastra (al carui Vicepresedinte de Onoare a fost).

In finalele Galelor vor dansa cei mai stralucitori dintre concurenti, dansatori latino si standard din top 10 mondial, in doua seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step si samba, cha-cha, rumba, jive.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dance Masters 2017 , #Stil de viata