Un smartwatch subtil, sub masca de ceas elvetian

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 00:00
3002 citiri
Un smartwatch subtil, sub masca de ceas elvetian
Foto: The Watch Gallery

Te tenteaza noua tehnologie dar ti-e greu sa renunti la clasicul ceas elvetian care te defineste pe deplin? Elvetienii au anticipat dilema cu care te confrunti si au venit cu o solutie pentru tine: ceasul clasic, elegant, ce ascunde subtil un ecran de smartwatch in interiorul incheieturii.

Business24 iti recomanda Montblanc TimeWalker Urban Speed e-Strap: ceasul business, creat prin maiestria manufacturierilor elvetieni, dar care iti aduce un plus de calitate prin functia "smart" despre care doar tu vei sti ca exista acolo.

Vorbim mai degraba despre o bratara careia ii poti adauga o multime de cadrane diferite, in functie de preferintele tale, si care functioneaza ca sistem de monitorizare a activitatii fizice, ecran pentru notificarile de pe retelele sociale, receptor de SMS-uri, telecomanda si memento. Toate vor fi disponibile odata ce ai conectat noul tau dispozitiv inteligent la telefon prin Bluetooth.

Odata conectat, vei putea vedea si ce e-mail-uri ai primit si chiar sa vezi cine te suna, fara sa scoti telefonul din buzunar.

Ceasul proaspat lansat de Montblanc costa de la 2.335 de lire sterline in sus si poate fi comandat deja de pe portalul magazinului The Watch Gallery.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Montblanc TimeWalker Urban Speed e Strap, #ceas smart elvetian , #Stil de viata