Un canadian a castigat 28 de milioane de euro la loto. Vezi ce va face cu premiul

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 07:15
1393 citiri
Un canadian a castigat 28 de milioane de euro la loto. Vezi ce va face cu premiul

Un canadian care a castigat 40 de milioane de dolari (28 de milioane de euro) la loterie a anuntat marti ca va dona intreaga suma operelor de binefacere.

Tom Cris a castigat marele premiu la loterie in luna mai, insa abia luni s-a decis sa isi anunte familia in legatura cu acest lucru. Nici macar copiii sai nu cunosteau situatia, a afirmat el marti la postul public de radio-televiziune CBC.

El a explicat ca a asteptat atat de mult pentru a face cunoscuta vestea cea buna, deoarece a sperat ca va scapa de atentia mass-media care o insoteste, regulile loteriei canadiene prevazand ca persoana care a castigat un mare premiu trebuie sa fie fotografiata in timp ce i se inmaneaza cecul.

"Mi-am spus ca voi face acest lucru de Craciun, oamenii sunt ocupati, nu vor baga de seama, dar nu s-a intamplat asa cum ma planuisem", a declarat el.

Tom Cris spune ca este destul de norocos. Proaspat pensionar al unei companii de materiale electrice din Calgary (vest), el intentioneaza sa doneze banii Societatii canadiene de cancer, precum si unei institutii medicale locale care a ingrijit-o pe sotia sa, decedata din cauza acestei boli in februarie 2012.

"Nu am nevoie de acesti bani ca sa traiesc", a adaugat el. "Am noroc. Sunt fericit ca am castigat banii. Sunt, de asemenea, fericit ca ii pot dona", a mai spus Tom Cris. Copiii sai au aprobat opera de binefacere, a dat el asigurari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castigator loto, #loto Canada, #loto premiu , #Stil de viata