Turismul viitorului: Hotel plutitor, alimentat doar de la soare (Galerie foto)

Marti, 24 Iulie 2012, ora 14:01
3884 citiri
Turismul viitorului: Hotel plutitor, alimentat doar de la soare (Galerie foto)

Un designer italian a elaborat planuri realiste pentru construirea unui hotel inedit, care se va alimenta doar cu energie solara, cu o camera speciala de relaxare aflata in apa.

Hotelul de cinci stele va necesita o investitie de 125 milioane de dolari.

Designerul Michele Puzzolante, care a realizat planurile pentru acest inedit hotel, vrea sa faca o intreaga statiune in Filipine, potrivit Business Insider.

Unitatile statiunii vor utiliza "fotosinteza artificiala", prin folosirea moleculelor de clorofila care urmeaza sa fie transformate in curent electric.

Un pilot va putea conduce unitatea prin propulsoare aflate in structura acesteia.

Potrivit comunicatului de presa emis de Michele Puzzolante, "sistemul de propulsie nu are ca scop traversarea oceanului, ci este necesar doar pentru deplasarea catre recifele de corali apropiate pentru a explora viata marina".

Cea mai interesanta componenta a acestei statiuni este camera de observatie, o cutie subacvatica ce are aspectul unui submarin, cu spatiu pentru sase fotolii.

Unitatea are un spatiu de locuit de 33 de metri patrati si detine toate atractiile necesare unei calatorii pe mare.

Printre altele, hotelul detine si un bar aprovizionat si dormitoare pentru o persoana sau camere duble.

Obiectivul are si un salon in aer liber unde se pot urmari filme.

De asemenea, va fi dotata cu o punte semicirculara cu sase paturi de zi si un jacuzzi.

Hotelul de cinci stele al statiunii va avea 36 de dormitoare, 12 camere pentru copii, patru camere mai mari si doua apartamente prezidentiale.

#statiune lux viitor, #statiunea viitorului, #hotel cinci stele, #statiune plutitoare designer italian, #designer italian statiune , #Stil de viata