Targuri de antichitati si mobila la Romexpo, in septembrie

Joi, 16 August 2012, ora 12:47
5488 citiri
Targuri de antichitati si mobila la Romexpo, in septembrie

Peste 50 de expozanti vor participa la cea de-a VII-a editie a Targului de obiecte de arta si antichitati, Antique Market, care se va desfasura in perioada 12 - 15 septembrie 2012, in incinta Complexului Expozitional Romexpo.

La targul Antique Market vor fi prezentate asini de epoca, carti si tiparituri vechi, chiar si de secol XVII cu tematica religioasa, medicala, insemnari de calatorie, mobilier de epoca restaurat, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi sau carti.

Printre vedetele acestui targ se numara un cronometru de marina, fabricat in Anglia in jurul anului 1860 de catre John Poole, ceasornicarul amiralitatii britanice, si un lornion cu rame din baga (cochilia unei anumite specii de broasca testoasa), medalion din aur si snur impletit din par uman, ce a apartinut Paulinei Alecsandri, sotia poetului Vasile Alecsandri.

In aceeasi perioada cu Targul de Antichitati, la Romexpo vor avea loc si Targul International de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului - BIFE (www.bife.ro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#targ antichitati Romexpo, #targ mobila Romexpo, #evenimente Romexpo, #targuri Romexpo , #Stil de viata