Pune-ti la mana unul din cele 10 ceasuri unicat Espada STATUS

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 00:00
3692 citiri
Pune-ti la mana unul din cele 10 ceasuri unicat Espada STATUS
Foto: Zenith Espada Status Limited Edition VII

Zenith, producatorul elvetian de ceasuri exclusiviste, a lansat ceasul El Primero Espada STATUS, intr-o colectie in editie limitata de zece exemplare. Fiecare ceas este unic, intrucat producatorul a ales sa evidentieze cate o cifra romana diferita pe cadranul fiecaruia.

Cu un astfel de ceas la mana vei avea ocazia sa demonstrezi ca esti un adevarat cunoscator si sa te simti cu adevarat unic intre colectionarii de piese orologere.

Linia de ceasuri El Primero Espada STATUS face parte din cele mai apreciate colectii marca Zenith, Espada, ceasurile din aceasta colectie avand mecanismul El Primero, lansat in 1969, cu 36.000 de alternante pe ora, primul si singurul din categoria sa care sa oscileze la o frecventa atat de inalta, la vremea respectiva.

Carcasa este rotunda, iar pe cadran vei gasi indicatoare lizibile si 11 indecsi din rodiu, tratati cu Superluminova. In plus, ceasul rezista pana la 100 de metri adancime in apa.

Curea este realizata din piele de aligator cu protectie din cauciuc si catarama din aur roz de 18 carate.

In noul model simbolul Zenith are forma de stea rosie, in loc de albastra, iar cadranul este alb simplu. Cadranul este, in fapt, cea mai mare schimbare care face colectia Espada STATUS inedita.

Fiecare ceas din colectie etaleaza o cifra romana care inseamna si numarul sau din editia limitata. Ceasul numarul IV etaleaza cifra romana IV, in locul simbolului IIII, preferat in orologerie.

Ceasul cu numarul III etaleaza cifra in interiorul cadranului, langa data, cifra fiind rotita la 90 de grade.

Carcasa are 40 de milimetri, fiind realizata din aur roz de 18 carate, iar capacul este acoperit cu o fereastra din cristal safir prin care se observa calibrul 4650 si rotorul cu o stea mare Zenith.

Tot pe aceasta suprafata este gravata expresia "LifeSTATUS is more than LifeSTYLE", motto-ul revistei de lux Caesar, care a lansat impreuna cu GALT orologerie elvetiana si Zenith aceasta bijuterie in Romania.

"(...) Aceasta editie limitata reflecta valoriile marcii Zenith - autenticitate, indrazneala si placere - si reprezinta un exemplu al spiritului de creativitate si libertate pe care Zenith il infatiseaza de fiecare data in operele sale, transpunand cu regularitate codurile traditionale", sustine Jean-Frederic Dufour, presedinte si CEO Zenith, intr-un comunicat remis redactiei Business24.

"Intr-o lume orologera unde tot mai multe branduri lanseaza editii limitate de cate 500, 1.000 sau 5.000 de unitati, faptul ca ZENITH si in mod special presedintele sau, domnul Jean-Frederic Dufour, au decis sa aduca la viata ingenioasa idee de a realiza zece piese unicat sub numele Espada STATUS Limited Edition reprezinta o realizare extraordinara pentru piata noastra.

Iar daca privim rezultatul final, care este o piesa fantastica, avem certitudinea valorii actuale si viitoare a acestui proiect pentru toti cunoscatorii si iubitorii de ceasuri", a declarat domnul Porfir Popescu, Managing Partner GALT orologerie elvetiana.

Vei gasi ceasurile Zenith El Primero Espada STATUS limited edition in exclusivitate in cadrul magazinelor GALT orologerie elvetiana si iti vei putea alege si tu ceasul tau unicat pentru echivalentul in lei a 16.900 euro.

Desigur, ceasul va veni cu un Certificat de Autenticitate.

#lansare Zenith, #ceas unicat Zenith, #ceas editie limitata , #Stil de viata