Printul Charles, prezentator meteo la BBC

Vineri, 11 Mai 2012, ora 10:11
1796 citiri
Printul Charles, prezentator meteo la BBC

Invitati la BBC, printul Charles si sotia sa, Camilla, au prezentat buletinul meteo. Sa incerce familia regala sa-si schimbe imaginea de austeritate de care s-au "procopsit" de multa vreme?

Dupa cursa de 100 m la care printul Harry l-a provocat pe campionul Usain Bolt, a fost randul tatalui sau, printul Charles. Invitat joi in platourile BBC alaturi de Camilla, printul a acceptat sa faca pe prezentatorul meteo. Este o meserie pe care ar fi facut-o fara indoiala cu succes, tinand seama de cat de bine si-a jucat rolul.

Foarte relaxat, desi vremea anuntata era destul de nefavorabila, Charles a introdus chiar si o nota de umor britanic cand a anuntat previziunile la Balmoral. "Va ninge pe inaltimile din Highlands si Aberdeenshire. Si la Balmoral se anunta ceva ninsoare", a spus printul, intrerupand apoi si exclamand: "Cine naiba a scris textul?"

Charles i-a multumit apoi lui Dumnezeu ca trebuie sa lucreze pe aceasta vreme mohorata. 'Vineri va fi o zi friguroasa in tot regatul, cu temperaturi de opt grade si vant puternic din nord-est. Slava Domnului ca nu este zi nelucratoare', a incheiat printul Charles, invitat in studiourile BBC.

#printul Charles prezentator meteo, #printul Charles meteo, #printul Charles BBC, #Charles Camilla BBC , #Stil de viata