Poarta un parfum exclusivist, garantat de Regina Victoria

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 00:00
4411 citiri
Poarta un parfum exclusivist, garantat de Regina Victoria

Poarta aroma regalitatii cu un parfum inchinat Reginei Victoria, in varianta "Private Collection". Desi aroma a fost reimprospatata, sticla parfumului pastreaza forma traditionala si capacul ce infatiseaza coroana reginei, design care a primit sigiliul regal pentru excelenta, in 1872.

"V" este o noua varianta de parfumuri lansata la inceputul lunii octombrie in Romania, de catre Clive Christian, parfumeria care a achizitionat in 1999 brandul Crown.

"V Men" este un parfum lemnos-oriental si are la baza aroma Frankincense, care inca din antichitate a fost considerata 'cea mai importanta tamaie'. In plus vei regasi note de pier alb, piper negru si piper roz.

"V Women" are arome de flori de portocal, trandafir, iasomie, lavanda si musetel, fiind un parfum de tip chypre floral.

Printre clientii care au apreciat parfumurile Crown s-au numarat, de-a lungul timpului si regele Edward VII, Imparateasa Elisabeth a Austriei, Greta Garbo sau Charlie Chaplin. Acum, e randul tau sa porti cu tine mereu aceasta aroma exclusivista, al carei pret este de 1.850 de lei pentru 50 de mililitri. Il gasesti in magazinul Madison din Bucuresti.

#parfum regal lansare, #lansare Christian Clive V, #parfum Regina Victoria , #Stil de viata