Personalizeaza-ti seiful!

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
1699 citiri
Personalizeaza-ti seiful!

Protejeaza-ti banii, bijuteriile si alte lucruri de valoare intr-un seif special, total diferit de ce-ai mai avut pana acum.

In acest weekend iti recomandam seiful Pauline de la Dottling, pe care ti-l poti personaliza dupa bunul tau plac.

Fie ca ai de protejat colectia de ceasuri, documente importante, bijuterii, pantofi sau chiar arma din dotare, acest seif iti permite o personalizare in intregime dupa solicitarile tale.

In varianta standard, el este dotat cu sertare pentru bijuterii si sertare pentru documente, insa ii poti adauga, daca vrei, si o caseta de bijuterii portabila ce poate fi dotata, optional, cu un transmitator GPS sau le poti solicita designerilor sa realizeze un seif cu sistem de intors ceasurile din colectia ta. Desigur, optiunile nu se exclud una pe cealalta.

Foto: Dottling

In plus, seiful are un design compact, ce emana eleganta si rafinament inclusiv din punct de vedere al realizarii tehnice.

Foto: Dottling

Poti achizitiona si tu seiful Pauline daca-i contactezi pe oficialii Dottling si le prezinti specificatiile tale.

Foto: Dottling

In ceea ce priveste preturile, acestea pot varia intre 106.250 euro si 118.250 de euro, iar pentru personalizari specializate se mai adauga cativa euro, scrie Luxury Launches.

Foto: Dottling

Astfel, personalizarea sertarelor din interior costa 900 de euro, conectarea la sistemul de alarma din casa costa inca 4.000 de euro, daca vrei sa aiba aur de 24 de carate in loc de partile metalice vei mai plati inca 5.000 de euro, iar daca iti doresti caseta de bijuterii pentru calatorii cu GPS integrat te va costa inca 6.500 de euro.

Foto: Dottling

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#seif personalizat, #seif Dottling, #seif lux documente, #seif bijuterii bani , #Stil de viata