Iata noul Parmigiani PF Bugatti 390, un ceas-concept cu un design inovator

Sambata, 12 Martie 2016, ora 00:00
6069 citiri
Iata noul Parmigiani PF Bugatti 390, un ceas-concept cu un design inovator
Foto: Blog.Parmigiani

Odata cu lansarea Bugatti Chiron era cazul sa avem si un ceas dedicat bolidului exclusivist. Iar cum asocierea intre Bugatti si Parmigiani este deja o reteta patentata ne-am ales cu conceptul Parmigiani PF Bugatti 390.

Ceasul se anunta a fi o aparitie la fel de surprinzatoare ca si noua masina sport produsa la Molsheim, Franta, arata Luxatic.

Nu are inca un pret stabilit, dar toata lumea se asteapta sa vina cu o suma compusa din 6 cifre. Casa Parmigiani are si destule motive sa impinga noul ceas dedicat bolizilor de lux Bugatti in topul creatiilor sale.

Ceasul si-a facut deja simtita prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde a stat alaturi de Bugatti Chiron, noul bolid scos pe piata de compania fondata de Ettore Bugatti.

Parmigiani PF Bugatti 390 este conceput sa se aseze cu delicatete pe mana ta, desi are o postura destul de inaltata. Cu toate acestea, nu vei simti niciun inconvenient in momentul in care vei adauga acest accesoriu pe mana.

Intr-un anumit fel, ceasul-concept imita subtil designul caracteristic bolizilor Bugatti, liniile sale curbe si unghiurile ascutite ale carcasei aducand aminte de forma super-masinii Chiron.

Ceasul este gravat cu numele lui Louis Chiron, celebrul sofer de curse care a concurat pentru Bugatti, dar acesta este doar un detaliu menit sa asigure legatura intre cele doua produse.

La interior, mecanismul complex se arata a fi unul nou si neobisnuit. Este aproape un omagiu adus iginerilor mecanici care au construit Bugatti Chiron, mecanismul original redand fidel imaginea unor angrenaje complexe din interiorul masinii.

Practic, in momentul in care vei avea un Bugatti Chiron este imposibil sa nu-ti doresti si un ceas la fel de extravagant ca super-masina ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas editie limitata, #ceas Parmigiani Bugatti, #ceas Bugatti Chiron , #Stil de viata