Numarul 1 mondial in dansuri latino vine din nou la DanceMasters

Joi, 09 Martie 2017, ora 18:53
2237 citiri
Numarul 1 mondial in dansuri latino vine din nou la DanceMasters

Perechea latino numarul 1 mondial, Armen Tsaturyan si Svetlana Gudyno, din nou pe ringul DanceMasters. Cel putin 12 perechi din top 50 mondial se vor lupta pentru podium, atat la dansurile standard cat si la dansurile latino.

Peste 3.000 de pantofi de dans cu talpile lor moi vor fi condusi cu maiestrie pe parchetul competitiilor. Peste 1.500 de rochii vor fosni, vor straluci, se vor foi in ritmuri latino si in ritmurile clasice (vals, tango, foxtrot, quick step).

Pietre, strasuri, accesorii nebunesti: pene, fulgi, paiete, lac... o feerie de energie proaspata, atat de benefica pentru un inceput de primavara, incat nu ar trebui sa lipseasca niciun pasionat de dans, de spectacol rafinat.

DanceMasters atrage la Bucuresti, in Sala Polivalenta, topul dansului mondial. Explozie de tinerete, talent slefuit prin munca, rezultatul a mii de ore de antrenament, pasiune, bucurie.

Galele, si Sambata 11 si Duminica 12 martie, incep la orele 19:00. Publicul va fi invitat sa danseze pe parchetul DanceMasters. Este chiar si o competitie adresata publicului: trofeul "Titus Munteanu", cu doar un dans: vals lent...

Pregatiti-va pantofii de dans si amestecati-va printre campioni, lasati-va condusi de muzica.

Bilete prin Eventim; cele mai bune locuri sunt la mesele VIP din jurul ringului.

Primavara incepe cu DanceMasters. Vino si tu!

Perechea latino Numarul 1 mondial in finala din 2014 de la Bucuresti:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DanceMasters 2017, #Dance Masters Bucuresti , #Stil de viata