Minibar de lux pe roti: Savureaza combinatia Aston Martin - Dom Perignon

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 00:00
2847 citiri
Minibar de lux pe roti: Savureaza combinatia Aston Martin - Dom Perignon
Foto: Facebook/Aston Martin Milano

Reprezentanta oficiala Aston Martin din Milano si producatorul celebrei sampanii Dom Perignon au legat o colaborare care nu face altceva decat sa expuna si mai bine opulenta in care se invaluie cele doua produse de lux.

Setul Aston Martin Milano Rapide S Dom Perignon pare sa fie expresia rafinamentului suprem in lumea iubitorilor de masini de lux si cea a degustatorilor de bauturi fine, arata revista Luxatic.

Prevazuta cu o cutie de vinuri realizata manual si personalizata, Aston Martin Milano Rapide S Dom Perignon este un minibar de lux pe roti care nu isi pierde nicio clipa farmecul masinilor sport de lux create de firma britanica.

Cutia amplasata in portbagajul masinii poate fi oricand inlaturata, desi nu vad niciun posesor de Aston Martin care sa renunte asa usor la asemenea comoara.

Pachetul include trei sampanii Dom Perignon 1998, doua tirbusoane elegante si doua cupe de cristal numai bune pentru a savura bautura.

Timp de o luna, masina va face un tur al restaurantelor de lux din Italia, de la mijlocul lunii august, doritorii putand sa comande kitul Dom Perignon Deuxieme Plenitude construit special pentru Aston Martin Rapide S.

#kit special Aston Martin Rapide S, #kit sampanie Dom Perignon, #masini lux , #Stil de viata