iHealth: Fii cu ochii pe sanatatea si greutatea ta

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 00:00
4098 citiri
iHealth: Fii cu ochii pe sanatatea si greutatea ta

Un gadget de monitorizare a sanatatii conectat la smartphone te ajuta sa fii mereu cu ochii pe fluctuatiile tale in greutate, la tensiune, puls, dar si caloriile pe care le-ai ars sau nu, in functie de cat de mult ai stat pe scaun.

Mai mult, acum poti sa-ti monitorizezi si somnul: vei afla, astfel, de ce esti atat de obosit dimineata si ce trebuie sa faci in acest sens.

Nu mai punem la socoteala ca poti transmite din timp toate aceste date doctorului tau, prin mail, si astfel castigi timp pretios din durata unei consultatii.

Daca dispui de un iPhone, iPad sau un smartphone avansat dotat cu sistem Android, aceasta monitorizare devine din ce in ce mai simpla, pentru ca au ajuns si in Romania operele lui Uwe Diegel, presedintele iHealthLabs Europe: gadgeturile iHealth.

Cum ar trebui sa-ti monitorizezi sanatatea

Medicii iti recomanda sa ai acasa un cantar, un glucometru, un tensiometru si sa fii foarte atent la nutritie si activitatea fizica.

"Pentru persoanele sanatoase, care vor sa isi mentina sanatatea, recomand pentru preventie sa detina un tensiometru si un glucometru. Mai departe, un dispozitiv pentru monitorizarea activitatii fizice si a somnului e mai mult decat binevenit.

Acesta din urma este cel mai important pentru o persoana care nu are o anumita boala, pentru ca trebuie sa asociem la o alimentatie sanatoasa si activitatea fizica pentru a consuma caloriile acumulate", sustine Andreea Ianculescu, medic specialist in nutritie la clinica Sanamed.

Acesta iti recomanda sa ai si un cantar acasa, pe care sa il folosesti o data pe saptamana.

Cum iti monitorizezi mai usor sanatatea

Pornind de la recomandarile medicului specialist, Business24 iti propune cateva gadgeturi pe care le poti folosi extrem de usor acasa dar si in deplasare, conectandu-le la un dispozitiv cu sistem de operare iOS sau Android.

Ele sunt produse de iHealth si au fost lansate recent si pe piata din Romania prin distribuitorul AdvancedHealth.

Pentru a le folosi ai nevoie asadar doar de un smartphone dintre cele compatibile cu aplicatia iHealth MyVitals, disponibila in AppStore si GooglePlay.

Glucometru (BG5)

Acest glucometru functioneaza wireless, contine un display LED usor de citit si iti ofera rezultate precise in cinci secunde. Contine un ghid de testare protabil cu ajutorul caruia vei testa nivelul de glucoza chiar si atunci cand te afli in calatorie.

Dispozitiv pentru Monitorizarea Tensiunii Arteriale la incheietura mainii (BP7)

Acest gadget se monteaza usor la incheietura mainii, monitorizeaza tensiunea arteriala si pulsul, genereaza rapoarte, monitorizeaza progresul si compara rezultatele.

Dispozitiv pentru masurarea activitatii si a somnului (AM3)

Conecteaza prin bluetooth acest ceas la telefon si poarta-l mereu la mana sau la curea! Astfel iti va inregistra fiecare miscare, dar si cat de profund este somnul tau. Odata monitorizate aceste doua aspecte importante ale vietii tale, o poti schimba in bine!

Pentur inceput, iti poti seta dispozitivul sa te anunte prin vibratii cand ai nevoie "putina miscare", iar aceasta miscare va contribui la un somn mai linistit pe timpul noptii.

Cantar pentru analiza corpului (HS5)

Acest dispozitiv este mai mult decat un simplu cantar: el masoara greutatea, masa musculara, grasimea din corp, masa osoasa, apa din corp, calorii consumate pe zi si indexul masei corporale.

In plus, el memoreaza fiecare cantarire si iti poate prezenta un grafic cu privire la evolutia sanatatii tale de cand ai inceput sa-l folosesti.

Daca te-am convins sa iti usurezi munca de monitorizare, atunci trebuie sa stii ca poti comanda aceste produse de pe site-ul AdvancedHealth, dar vei gasi aceste produse si in farmacii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadgeturi monitorizare sanatate, #iHealth cantar, #ceas iHealth, #tensiometru iPhone , #Stil de viata