Editie limitata de ceasuri Richard Mille cu carcasa din fibra de carbon

Luni, 09 Iulie 2012, ora 18:31
4441 citiri
Editie limitata de ceasuri Richard Mille cu carcasa din fibra de carbon

Producatorul elvetian de ceasuri Richard Mille anuta lansarea unei noi editii limitate de ceasuri cu carcasa din fibra de carbon, RM 022. Noua editie RM 02 Aerodyne Dual Time Zone include ceasuri ce au in componenta lor titan, aluminiu si nanofibra de carbon. Aceasta editie va cuprinde numai cinci exemplare de ceasuri.

Noua colectie va fi disponibila pentru retaileri incepand cu luna iulie. Marca de ceasuri Richard Mille, devenita celebra pentru inovatiile aplicate in premiera in cazul dispozitivelor sale, este foarte apreciata pentru lansarea unor modele precum RM 027, ceasul lui Rafael Nadal care este cel mai usor dispozitiv mecanic din lume, ceasul RM56 fabricat in intregime din safir sau editiile limitate RM51 si Le Mans classic, conform Born Rich.

Ceasul RM 022 poate fi caracterizat ca fiind dispozitivul care rezuma cel mai bine filosofia de fabricare in cazul brandului Richard Mille, bazata pe trei principii: cea mai buna tehnica in cazul taierii, tehnologie inovatoare si o dimensiune artistica si arhitecturala puternica. Ceasul a fost conceput pentru a fi cat mai usor de utilizat, ramanand sofisticat in acelasi timp.

Carcasa ceasului a fost creata prin injectarea nanotuburilor de carbon, care sunt extrem de usoare, au o durata de viata ridicata si sunt de 200 de ori mai puternice decat otelul standard, aflandu-se la presiune ridicata sub un polimer negru, ceea ce creeaza un compus rezistent.

Datorita structurii lor puternice cu un raport extraodinar intre suprafata si volum, aceste ceasuri sunt capabile sa faca fata unui impact foarte puternic.

RM 022 este un ceas cu miscari manuale, doua zone pentru timp, orele si minutele pot fi vizualizate pe un disc de cristal de safir transparent. Are o rezerva de putere de 70 de ore, functie pentru selectarea starii ceasului in cazul diferitelor miscari si un indicator pentru cuplul de torsiune.

Folosirea titanului si a aluminiului pe un tipar geometric in forma de fagure a reprezentat initial un proiect de cercetare al NASA privind aplicarea acestui material pe aripile avioanelor supersonice, care necesita o rezistenta ridicata la temperatura si torsiune.

#ceasuri scumpe, #editie limitata ceasuri, #ceasuri Richard Mille, #Richard Mille editie limitata, #editie limitata RM 022 , #Stil de viata