Doar pentru pasionati: Cohiba 50 Aniversario, un humidor de lux in serie limitata

Sambata, 19 Martie 2016, ora 00:00
2607 citiri
Doar pentru pasionati: Cohiba 50 Aniversario, un humidor de lux in serie limitata
Foto: Habanos SA

Una dintre cele mai cunoscute marci de trabucuri din lume, Cohiba, aniverseaza anul acesta 50 de ani de existenta si, in buna traditie a produselor exclusiviste, a pregatit o surpriza de proportii pentru fanii sai.

Cohiba 50 Aniversario, un humidor creat in serie limitata a fost prezentat in fata celor 1.200 de invitati care au asistat la festivalul Habanos din capitala Cubei, primul exemplar fiind deja vandut in cadrul unei licitatii restranse, anunta site-ul Extravaganzi.

Pretul pentru care primul humidor Cohiba 50 Aniversario a fost achizitionat este si el o dovada a puternicei pasiuni pe care o resimt fanii firmei cubaneze pentru produsele exclusiviste ale brandului: 320.000 de euro.

Ce-i drept, Cohiba 50 Aniversario are aspectul unui model aniversar, iar faptul ca vor fi create doar 50 de humidoare trebuie sa-si fi spus cuvantul in stabilirea acestui record.

Fiecare humidor are incastrate in peretii de lemn frunze adevarate de tutun, iar elemente din aur de 24 de karate au fost adaugate pe usile principale ale casetei si in alte puncte vizibile.

Pentru fiecare cumparator, Cohiba ofera servicii de personalizare si inseriere a humidorului ca si un set de 50 de trabucuri de cea mai fina calitate, iar acest lucru trebuie sa fi trezit deja atentia colectionarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trabucuri Cohiba, #humidor Cohiba 50 Aniversario, #serie limitata humidoare Cohiba , #Stil de viata