Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dincolo de granitele imposturii, incompetentei si prostiei

Dincolo de granitele imposturii, incompetentei si prostiei
"Nu exista o mai proasta folosire a inteligentei decat folosirea ei prudenta, garantata epistemologic, cuviincioasa. Inteligenta adevarata indrazneste si risca. Fara sa alunece in aroganta si temeritate vida", sustine Andrei Plesu in cartea sa "Despre frumusetea uitata a vietii".

O multime de oameni au inteles ca viata si societatea nu mai pot functiona ca pana acum. Ei isi cauta argumente, inspiratie si curaj pentru a crea valoare si a condamna impostura, incompetenta si prostia.

Din acest motiv filosoful, carturarul, eseistul, jurnalistul si criticul de arta Andrei Plesu va vorbi despre ce se intampla Dincolo de granitele imposturii, incompetentei si prostiei in cadrul conferintei "Dialoguri necesare", care se va desfasura pe 4 iunie, in cadrul

In cadrul conferintei Andrei Plesu va oferi raspunsuri la intrebari precum:
  • Traim intr-o lume dezechilibrata. Ar putea cinstea si harnicia sa fie percepute ca inadaptare, slabiciune de cei din jur?
  • Cum identificam impostura? La ce ne raportam?
  • Putem lupta cu prostia sau trebuie doar sa o ignoram?
  • Cum sa ne invingem frustrarile atunci cand suntem in contact cu impostura, incompetenta, prostia?
  • Au devenit incompatibile cinstea si succesul?
  • De ce sa rezistam drumului scurt, plin de compromisuri si sa alegem drumul mai lung, onest?

Conferinta le este dedicata tuturor celor care isi cauta argumente, inspiratie si curaj pentru a crea valoare si a condamna impostura, incompetenta si prostia.

Mai multe detalii despre vorbitor, agenda si inscriere puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1176 ori