De la Rolex la Omega: Poarta un ceas in stil James Bond

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 00:00
3885 citiri
De la Rolex la Omega: Poarta un ceas in stil James Bond

Inspira-te din stilul lui James Bond la urmatoarea achizitie in materie de ceasuri! Daca Rolex e prea pretentios pentru tine, atunci un ceas Omega se adapteaza perfect, ambele branduri fiind asociate, de-a lungul timpului, cu acest personaj.

James Bond a inflentat stilul masculin mai mult decat a reusit oricare alt personaj fictiv sa o faca vreodata. Odata cu el barbatii au inceput sa priveasca ceasurile sport supradimensionate drept accesorii masculine cu personalitate, care pot comunica usor statutul purtatorului.

Insusi creatorul personajului James Bond, Ian Fleming, purta un Rolex, modelul 1016, acesta fiind si singurul tip de ceas pe care autorul il mentioneaza in descrierile personajului sau.

Desi Rolex a fost prezent in fiecare film James Bond o buna perioada, brandul nu a platit niciodata pentru plasarea de produse: Rolex era una din indicatiile lui Ian Fleming. Insa cand Omega s-a oferit sa plateasca pentru a deveni ceasul oficial al lui James Bond, agentul 007 s-a adaptat foarte repede.

Astfel, odata cu noul James Bond interpretat in 1995 de Pierce Brosnan, Omega ia locul lui Rolex si devine noul brand de ceasuri asociat cu James Bond.

Atat personajul James Bond, cat si actorul Pierce Brosnan devenisera ambasadorii Omega, iar brandul deja lansase cateva ceasuri in editie limitata.

Ce fel de ceasuri a purtat James Bond de-a lungul timpului si care este povestea lor ne explica jurnalistii de la Dream Chrono, intr-un infografic dedicat.

The Watches of James Bond Infographic
The Watches of James Bond Infographic by DreamChrono Watch Blog.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri James Bond, #Rolex James Bond, #Omega James Bond , #Stil de viata