Cum sa ai un stil de viata sanatos fara sa cheltui multi bani

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 13:53
1546 citiri
Cum sa ai un stil de viata sanatos fara sa cheltui multi bani

Stilul de viata sanatos inseamna un cost de trai ridicat. Mancarea proaspata este mai scumpa decat cea inghetata, vizitele la sala de fitness sunt costisitoare iar drumurile foarte dese la supermarket te determina sa cheltui mai mult decat ti-ai dori.

Totusi, atunci cand vrei sa economisesti nu trebuie sa renunti la sanatate ci sa depui toate eforturile pentru a o intretine.

Poti sa faci mici schimbari, cum ar fi sa muti sala acasa, chiar daca trebuie sa investesti in aparate. Pentru asta poti lua un imprumut rapid (pikalaina). Dar, indiferent care sunt limitarile financiare, nu trebuie sa renunti niciodata la stilul de viata sanatos, ci chiar sa il imbratisezi.

Hrana sanatoasa este foarte scumpa. Insa, poti economisi bani daca renunti la cumparaturile de la supermarket in favoarea celor de la piata. De la tarani poti cumpara produse proaspete si sanatoase la preturi mai scazute.

De asemenea, ar trebuie sa iei in considerare sa mananci fructe si legume care sunt in sezon. Deoarece acestea sunt de obicei mai ieftine. Pentru carne si produse animale poti apela la fermieri, deoarece acestia nu hranesc animalele cu la fel de multe produse chimice ca marile companii. Sunt multi fermieri care livreaza acasa, deci nu trebuie sa iti faci griji ca vei pierde timpul zilnic in drum spre o ferma din afara orasului.

Miscarea este foarte importanta atunci cand ai un stil de viata sanatos. Insa, nu trebuie sa mergi in fiecare zi la sala de fitness. Pe timpul verii, profita de caldura si alerga in parc sau prin cartier. Iarna sau atunci cand este prea frig sa faci exercitii in aer liber iti poti transforma locuinta intr-o sala de fitness.

Investeste intr-o banda de alergat si inlocuieste orele de pilates sau aerobic cu filmulete online. Rezultatul pentru corpul tau va fi acelasi insa buzunarul tau va fi mai plin.

In plus, daca nu mergi la sala, nici nu va mai trebui sa investesti in echipament care arata bine. Acum functionalitatea va fi mai importanta, ceea ce inseamna ca vei putea pune deoparte mai multi bani.

O metoda foarte simpla de a te mentine in forma este sa iti creezi propriul plan de dieta. Ceea ce inseamna ca va fi mau usor de incorporat in buget.

Daca nu ai un regim impus de medic, atunci poti fi flexibil. Ceea ce inseamna ca iti poti crea singur planul de masa, in functie de cat de multi bani ai la dispozitie si sa alternezi tipurile de exercitii dupa cum iti permite timpul.

Ca sa poti respecta un buget fara sa te simti mereu constrans de faptul ca nu ai bani suficienti, trebuie sa fii inventiv. Astfel, si atunci cand vrei sa ai un anumit stil de viata care este mai costisitor, o poti face daca inveti sa respecti niste reguli.

Un stil de viata sanatos inseamna mai putine vizite la medic, mai putine imbolnaviri pe an si o stare de spirit pozitiva. Prin urmare, toata lumea ar trebui macar sa incerce sa adopte acest stil de viata pentru o perioada de timp.

Chiar daca asta inseamna o investitie initiala, ar trebui sa stii ca poti gasi imprumuturi flexibile la Heti24.fi. Iar daca esti suficient de creativ cu bugetul lunar, nu numai ca vei fi sanatos dar vei economisi in acelasi timp.

#stil viata sanatos , #Stil de viata