Cele mai luxoase iahturi de inchiriat

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 10:52
7574 citiri
Cele mai luxoase iahturi de inchiriat

Iahturile de lux sunt din ce in ce mai solicitate pentru inchiriere, iar aceasta cerere crescuta a determinat companiile care activeaza in domeniu sa isi largeasca oferta, cu preturi care ajung si la 300.000 de dolari pe weekend.

Y.CO, una dintre cele mai cunoscute companii din aceasta industrie, ofera astfel de ambarcatiuni care imbina designul spectaculos cu performanta ridicata.

Astfel, oferta Y.CO include iahturile Vertigo, Elena, Panthalassa si Thalima, cu un design sofisticat si performane excelente, potrivit Bornrich.com.

1. Vertigo Yacht - pret de inchiriere: 295.385 dolari pe weekend

Vertigo, cel mai mare iaht din lume, combina luxul cu aventura, fiind in acelasi timp atragator si avand un sistem de navigatie foarte precis.

Design-ul acestui iaht a fost realizat de Christian Liaigre, cea mai cunoscuta casa de acest tip din Franta. Interioarele sunt foarte primitoare, avand elemente contemporane.

2. Panthalassa Yacht - pret de inchiriere: 200.000 dolari pe weekend

Descris drept cel mai cautat iaht pentru inchiriere, Panthalassa are trei niveluri, interioarele fiind create de celebra firma Foster and Partners.

Iahtul Panthalassa dispune de diverse echipamente pentru practicarea sporturilor acvatice.

3. Elena Yacht - pret de inchiriere: 91.500 dolari pe weekend

Acest iaht este descris ca fiind o capodopera a elegantei lumii vechi care combina stilul clasic de curse cu confortul contemporan.

Iahtul are punti mari, cabine elegante si luxoase si dispune de cea mai avansata tehnologie de navigatie si comunicare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iahturi lux inchiriere, #iaht inchuiriat, #oferte iahturi , #Stil de viata