Cele mai bune restaurante din lume aflate pe acoperisurile cladirilor

Marti, 24 Iulie 2012, ora 08:46
5221 citiri
Cele mai bune restaurante din lume aflate pe acoperisurile cladirilor

Barurile si restaurantele aflate pe acoperisurile cladirilor le ofera clientilor posibilitatea de a avea o vedere panoramica impresionanta asupra oraselor.

Consumatorii globali si specialistii din domeniu au ales cele mai bune baruri restaurante si terase din lume, care sunt localizate pe acoperisurile cladirilor, potrivit CNN.

Coq D'Argent, Londra, Anglia

Aflat langa Bank of England, St Paul's Cathedral si Mansion House, Coq D'Argent este un restaurant de interior, aflat pe acoperis, ce include o gradina. Restaurantul are gazon si garduri vii ornamentale.

Consumatorii pot sta direct pe iarba sau pot privi obectivele aflate in proximitatea acestuia. Coq D'Argent este un restaurant de lux.

Barul aflat pe acoperisul Hotelului Raphael din Roma, Italia

Acest bar se afla in mijlocul orasului Roma, langa Piazza Nova, si se distinge printr-o atmosfera speciala si o panorama incredibila asupra unui oras plin de istorie.

De la terasa se poate vedea Vaticanul si imprejurimile pline de acoperisuri colorate, care ofera un fundal deosebit pentru consumatorii care aleg sa isi bea cafeaua sau cockteilul in aceasta locatie. Mancarea se distinge prin standarde de calitate inalte.

The Top Bar, Adriana Hotel, Hvar, Croatia

Persoanele care aleg sa vina la acest bar trebuie sa stie ca este locul ideal pentru a intalni oligarhi rusi si a bea sampanie din sticle imense.

Barul ofera o panorama asupra orasului vechi, portului de iahturi si asupra insulelor Pahlinski. Are canapele netede si aflate aproape de nivelul podelei si locuri speciale pentru dans.

Angels & Kings, Barcelona, Spania

Barul Angels & Kings din Barcelona este primul avanpost european al localului cu acelasi nume, aflat in New York.

Frecventat de oameni bogati, Angels & Kings se afla la etajul al saselea, este plin de draperii din catifea si mobila acoperita cu lac negru. Barul are o terasa uimitoare cu piscina.

Terasa Bairro Alto Hotel, Lisabona, Portugalia

Terasa se afla la ultimul etaj al Hotelului Bairro Alto, de unde se poate acoperisurile din teracota ale orasului si raul Tagus.

Hotelul se afla intr-o cladire din secolul al XVIII-lea, restaurata, iar barul de pe acoperis este foarte relaxant pentru consumatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#baruri restaurante acoperis, #restaurante de lux acoperis, #baruri de lux acoperis , #Stil de viata