Cel mai spectaculos avion privat se lanseaza in 2013. Ce inseamna luxul in aceasta industrie?

Sambata, 25 August 2012, ora 14:20
6058 citiri
Cel mai spectaculos avion privat se lanseaza in 2013. Ce inseamna luxul in aceasta industrie?

Cand vine vorba despre avioane private, standardele sunt la cel mai ridicat nivel, insa noul Learjet 85, care va fi lansat in 2013, promite sa spulbere orice limita a luxului la bord.

Modelul 85 este cel mai mare Learjet realizat vreodata, cu imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste zborurile transcontinentale. Este dotat cu cea mai noua tehnologie pentru a spori siguranta, confortul si luxul, relateaza BusinessInsider.

In plus, intr-un astfel de avion nu te vei plictisi niciodata, indiferent, de cat de lunga este calatoria: are la bord DVD Playere, televizoare HD si acces la Internet.

Noul Learjet 85 va fi disponibil exclusiv prin Flexjet, iar costurile se ridica la circa un milion de dolari.

Datorita materialelor folosite pentru constructia avionului, precum fibra de carbon, modelul 85 este mai aerodinamic, iar mentenanta este mai usor de realizat si mai putin costisitoare decat in cazul avioanelor produse de competitie.

Pilotii beneficiaza de ecrane de control mai mari si mai usor de folosit, in timp ce pasagerii se destind in cabine cu design elegant, customizat la cerinta clientului.

Practic, un astfel de avion poate fi dotat cu orice exista intr-o casa de lux, iar costul pentru decorarea interiorului il pot depasi pe cel al avionului.

Astfel, clientii pot cheltui de la cateva sute de dolari, pana la 1,5 milioane de dolari, pentru designul interior al avioanelor private. Cele mai intalnite cerinte sunt sistemele audio, televizoarele si accesul la Internet, prin Wi-Fi. Insa cea mai extravaganta solicitare pe care a primit-o Steve Wagner, un designer pentru avioane private, a fost placarea cu aur a dispozitivelor de prindere a centurilor de siguranta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Learjet 85, #design interior avion privat, #dotari avioane private , #Stil de viata