Cauti cadoul perfect de sarbatori? Incearca SPA Boutique

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 21:47
1422 citiri
Cauti cadoul perfect de sarbatori? Incearca SPA Boutique

SPA Boutique este locul virtual in care poti gasi acum cadoul perfect pentru femeile din viata ta, dar si pentru tine, daca esti iubitor al unui stil de viata de calitate si cat mai sanatos.

SPA Boutique este primul magazin online din Romania cu produse rafinate, special selectate astfel incat sa aduca acea atmosfera atat de specifica stilului SPA, in casa oricui, potrivit comunicatului Despre Spa.

Spa Boutique este un spatiu online elegant care aduna peste 600 de produse de lux, profesionale, de cea mai buna calitate, insa in acelasi timp la preturi accesibile.

Produsele, din categoria cosmeticelor, ceaiurilor si a seturilor de servit ceai, sau a accesoriilor pentru masa si decoratiunilor interioare, sunt alese de la distribuitori precum furnizorul oficial de ceaiuri al Casei Regale Britanice sau brandul american de ceaiuri Teaforte preferat si descris de Oprah astfel: "Daca iubesti ceaiul, mai bun ca acesta nu exista!".

SPA Boutique distribuie, in exclusivitate pentru mediul online, branduri precum La Cremerie, care sunt utilizate in peste 2500 spa-uri profesionale si centre de infrumusetare in Italia si in strainatate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri SPA, #cadou sarbatori, #produse SPA lux , #Stil de viata