Caldura de cinci stele: Infrunta gerul in fata semineului!

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
3003 citiri
Caldura de cinci stele: Infrunta gerul in fata semineului!

Semineul este cea mai placuta sursa de caldura intr-o zi geroasa, dar si cel mai important element pentru o atmosfera incantatoare la tine in casa.

Poti alege un semineu clasic, insa daca nicio oferta nu pare pe gustul tau, te sfatuim sa iti faci un semineu exclusivist si personalizat. Ce-i drept, preturile sunt pe masura, dar vorbim despre o investitie rara si o modalitate perfecta de a-ti cheltui banii inteligent si cu placere.

Un semineu exclusivist costa intre 4,500 de euro si 18,900 de euro fata TVA, pret la care de mai adauga ceva bani, daca ai pretentii la accesorii sau culori deosebite, ne-a explicat Carmen Dobre, reprezentant vanzari seminee Focus.

Daca sufrageria casei tale este mai inalta de 2,7 metri realizarea modelului costa mai mult, sau daca vrei o alta culoare decat cea standard, platesti inca 3,5% din valoarea totala.

Poti comanda accesorii si chiar mobila asortata cu semineul, pentru care platesti intre 120 si 2.400 de euro, in functie de piese si de numarul lor.

Chiar daca iarna asta te-a prins nepregatit, iata cateva sugestii, sa iti tina de cald iarna viitoare.

Semineu Agorafocus 850

SURSA: seminee.ro

Acest model este potrivit pentru o camera inalta, are dimensiuni generoase, iar usile sunt realizate din geam termorezistent. Geamul iti permite sa sa vezi focul perfect, din orice unghi ai privi.

Semineu Gygafocus

SURSA: seminee.ro

Deschiderea usii vitrate se face, la acest semineu, cu telecomanda. Unghiul de deschidere ajunge pana la 45 de grade, astfel incat sa usureze eforturile de curatare a geamului.

Semineu Chromifocus

SURSA: seminee.ro

Un astfel de semineu da culoare casei tale: vorbim despre un semineu integrat cu fata culisanta policromica. Vara, semineul este acoperit de usa culisanta cu o fatada viu colorata, iar iarna iti va transforma camera intr-o adevarata oaza de caldura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#seminee exclusiviste, #caldura semineu, #pret semineu , #Stil de viata