Cada Yin Yang si bateriile de cristal. Ce altceva ti-ai mai putea dori in baia ta?

Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 00:00
6827 citiri
Cada Yin Yang si bateriile de cristal. Ce altceva ti-ai mai putea dori in baia ta?
Foto: emotionspa-mag.com

O cada suficient de incapatoare pentru doua persoane, dar care sa nu te puna in dificultate in ceea ce priveste temperatura apei sau inevitabila "inghesuiala", spre exemplu, e tot ce ti-ai dori pentru o seara relaxanta. Drept bonus, poti alege sa iti decorezi baia cu cristal sculptat chiar de designeri Lalique.

Pentru ca baia fierbinte este cea mai rapida solutie prin care te poti relaxa la sfarsitul unei zile pline, Business24 iti prezinta o solutie care s-ar putea dovedi perfecta pentru tine: cada Yin Yang, impartita in doua parti in forma de lacrima total separate dar lipite, una de cealalta.

Cu toate acestea, simplul fapt ca este impartita egal in doua porti nu este singurul sau atu.

Cada este echipata complet cu sistem de masaj prin ultrasunete, iluminat colorat si sistem de reglaj al temperaturii. Astfel fiecare din voi poate avea masajul la intensitatea dorita, culoarea dorita pentru apa si temperatura dupa bunul plac.

Aceasta impartire a spatiului este eficienta atat din punctul de vedere al igienei, cat si din punctul de vedere al consumului de apa, intrucat atunci cand doar unul dintre voi vrea sa faca baie, consumul de apa se injumatateste.

"O cada pentru doua persoana presupune costuri in plus, asemanator unei masini de lux, iar cand vine forba despre factura la apa, fiecare banut conteaza", sustin producatorii.

Foto: Facebook

Pretul pentru acest mic "moft" este de 55.000 de dolari, iar reprezentantii Trautwein te invita sa ii contactezi pentru mai multe detalii.

Elemente de decor pentru o baie de lux

Daca tot iti place sa petreci mult timp relaxandu-te in baie, Business24 iti recomanda sa o decorezi adecvat. O idee interesanta ar putea fi fatetele din cristal pentru robinete. THG, brandul producator de obiecte de lux pentru baie, a lansat recent trei fatete din cristal impreuna cu Casa Lalique, care s-ar potrivi de minune intr-o camera de relaxare ce contine si cada Yin Yang.

Colectiile poarta numele Ange (inger n.r), Papillion (fluture n.r) si Naiade (una din nimfele apelor n.r). Colectiile contin robinete din cristal Lalique si vin cu robinete argintate sau aurite, dupa caz.

Foto: luxurylaunches

Preturile pornesc de la 18.450 de dolari pentru colectia Ange si ajung pana la 6.260 de dolari pentru cele din colectia Papillon.

THG are un importator oficial si in Romania, astfel incat, daca vrei sa iti decorezi baia in cristal sculptat, ii poti contacta pentru mai multe detalii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decoratiuni baie, #cada yin yang, #cada doua persoane, #baterii baie cristal Lalique , #Stil de viata