Avioanele private, decorate in functie de adancimea buzunarelor

Duminica, 04 Martie 2012, ora 15:57
4288 citiri
Avioanele private, decorate in functie de adancimea buzunarelor

Oamenii obisnuiti zboara cu avioanele marilor companii, considerand ca cel mai bun mod de a calatorii este de a-si cumpara bilet la clasa business. Bogatii lumii detin insa avioane private, pe care le modifica pentru a le fi pe plac.

Boeing a anuntat recent ca a fost livrat primul avion 747-8 catre un cumparator privat, acesta fiind versiunea mai mare a clasicului avion care poate acomoda 467 de pasageri pe doua etaje. Clientul va putea sa doteze aeronava cu tot ce doreste, singura limita fiind imaginatia sa si cei 444 de metri patrati disponibili, scrie Luxuo.

Nicolas Sarkozy si-a dotat avionul prezidential cu un mic cinema, dar si cu cateva cuptoare de 75.000 de euro bucata.

La randul sau, Dimitri Medvedev, presedintele rus, si-a dotat avionul Ilyushin II-96PU cu bai ce contin bideuri si chiuvete din aur.

Cel mai faimos avion privat din lume, Air Force One, contine destule birouri pentru ca intreaga administratie prezidentiala sa poata conduce tara de la inaltime.

Magnatul Donald Trump si-a prezentat avionul privat intr-un video clip. Printre dotarile avionului sau Boeing 757 se numara o cabina de dus si numeroase elemente placate cu aur.

Actorul John Travolta are si el un avion privat Boeing 707 ce contine o sala de relaxare, cu canapele, lambriuri de lemn si mese pentru cina.

Cel mai ambitios proiect apartine insa printului saudit Al-Waleed bin Talal, care inca nu a fost livrat. El a cerut modificarea unui Airbus A380 superjumbo. Acesta ar urma sa contina un garaj pentru masinile sale, scari ca in filme, o sala de concerte si cinci dormitoare mari.

#avioane private, #dotari avioane private, #avioane scumpe, #avioane private lux , #Stil de viata