Atmosfera de pub acasa? Respecta regulile

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
1890 citiri
Atmosfera de pub acasa? Respecta regulile

Barul este locul in care iti primesti si iti servesti prietenii cum stii tu mai bine, iar instrumentele pe care le etalezi spun foarte multe despre tine si despre stilul tau de viata.

Alaturi de un whiskey si o sticla de vin de calitate trebuie sa ai intotdeauna si un recipient pentru gheata, rafinat, si o clema simpla, argintata, pentru a selecta cu grija cuburile de gheata.

Sticla de vin poate sa stea intr-o frapiera plina de gheata, alaturi de alte sortimente, sau poate sa stea in propriul suport, flexibil, perfect pentru a umple un pahar fara prea multe eforturi din partea ta.

Business24 a selectat din magazinele online cateva obiecte care nu ar trebui sa lipseasca de pe barul tau, daca vrei sa fii o gazda de inalta clasa.

Frapiera pentru 3 sticle

Suportul argintat pentru sticle de la Christofle consta 342,10 euro si poate fi achizitionat fie online, fie din magazinul My House Cult.

Suport de sticla argintat

Un astfel de suport costa 404,40 de euro, poate fi comandat online, si da un aer sofisticat barului tau, in orice situatie.

Dop din cristal pentru carafa - Versace

Daca alegi sa iti servesti musafirii cu o carafa de vin, Versace a creat pentru tine dopuri aparte, din cristal, carepot fi achizitionate pentru 93 de euro bucata.

Recipient pentru gheata

Chiar daca este iarna, gheata nu trebuie sa lipseasca de pe niciun bar care se respecta. Un obiect util si placut este recipientul pentru gheata "loft bar", facut din sticla si inox, care costa 73 de euro.

Clema argintata pentru gheata

Si daca tot ti-ai ales un recipient pentru gheata sofisticat, poti opta si pentru o clema, in acelasi stil. Clema din imagine este una argintata, are o lungime de 20 de centimeri si costa 140 de euro.

#frapiera bar, #suport sticla vin, #elemente bar , #Stil de viata