Afla ce-ti trebuie pentru a reusi in cariera!

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 15:03
1433 citiri
Afla ce-ti trebuie pentru a reusi in cariera!
Foto: woman2woman.ro

Cea de-a IV-a editie a conferintei "Femei de cariera" se va desfasura, marti, 24 noiembrie, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

Evenimentul reuneste femei de cariera si specialisti care vor impartasi din experienta proprie ceea ce trebuie sa stii pentru a reusi in cariera.

Conferinta va fi moderata de jurnalista TVR Dorina Florea si va oferi cadrul perfect pentru a interactiona cu specialistii invitati, care vor raspunde tuturor intrebarilor.

De asemenea, organizatorii au pregatit, pe langa informatii, si cadouri, premii si surprize.

Cine sunt speakerii:

Adina Sandor (General Manager People Hunters) are 11 ani de experienta in business si conduce compania People Hunters - companie de recrutare, executive search si consultanta in resurse umane.

Hedi Hoka (doctor in psihologie) este doctor in psihologie, autoarea bestseller-ului "Iubesc sa fiu femeie", promotoare a sanatatii mentale si a echilibrului viata-munca prin reducerea stresului.

A studiat despre mindfulness in cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA.

Carmen Ivan (CEO Prisum International Trading) a devenit director al companiei Prisum inca din 1994, atunci cand atat specializarea economica, cat si experienta dobandita anterior, au incurajat fondatorul initial al companiei sa ii acorde increderea deplina in a conduce compania.

In anul 2002 a preluat afacerea avand convingerea ca poate sa ofere oamenilor produse ce imbunatatesc sanatatea, starea de bine si calitatea vietii, acest lucru devenind misiunea companiei.

Oana Cumpanici (Fashion Designer Gabriel's Fashion) este absolventa a Facultatii de stiinte juridice si administrative din Brasov, dar si a unor cursuri intensive in cadrul facultatii de textile si pielarie Iasi sau cursuri de antreprenoriat.

Din 2010, odata cu nasterea fetitei ei, a descoperit pasiunea pentru bijuterii hand made, pe care o continua si astazi, chiar daca, ulterior, simtind nevoia unei schimbari, a inceput sa exploreze creativitatea vizavi de haine si, in special, rochii.

Pe langa crearea de modele si tinute pentru femeile interesate sa isi puna frumusetea si feminitatea in valoare, Oana Cumpanici se ocupa de administrarea site-ului Gabriel's Fashion, dar si a site-ului propiu, SophieBelle. Pentru ca design-ul nu inseamna doar fashion, ea cocheteaza cu grafica, dar si cu fotografia.

Ioana Lintoiu (AI PR!) si-a inceput cariera in televiziune, in urma cu 15 ani. A debutat in calitate de prezentator-reporter, redactor si producator de content si, de-a lungul anilor, a colaborat cu mai multe trusturi media atat in presa, cat si in televiziune. In ultimii ani, Ioana s-a focusat pe zona promovarii artistilor.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA, insa locurile sunt limitate. Inscrierile se fac prin intermediul formularului din pagina conferintei.

#eveniment cariera femei 2015, #femei cariera eveniment Bucuresti , #Stil de viata