Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

150 de iahturi, expuse in premiera la Targul International de Ambarcatiuni de la Cannes

150 de iahturi, expuse in premiera la Targul International de Ambarcatiuni de la Cannes


Peste 580 de iahturi de lux si barci cu motor vor fi expuse in cadrul Targul International de Ambarcatiuni de la Cannes (Festival de la Plaisance de Cannes), care va avea loc in perioada 11 - 16 septembrie 2012.

Iahturile vor fi prezentate in porturile Vieux si Pierre Canto si respecta "noile tendinte" in domeniu. Printre modelele expuse in premiera se numara: Couch 5000 Fly, Azimut 55S, Moonen 82 Alu, MCY 70, Pershing 82, Catana 55, Canados 120 sau Sunreef 82.

Noile iahturi au lungimi cuprinse intre zece si 61 de metri si vor fi admirate, de pe mal, de producatorii sau de artistii care s-au ocupat de designul interior al ambarcatiunilor.

Printre vedetele acestui festival se afla modelul Dimanonds are Forever, de 61 de metri, produs de cunoscutul constructor Benetti. Acest iaht este detinut de omul de afaceri John Staluppi.

Persoanele care vor sa cumpere sau sa inchirieze iahturi au la dispozitie modele cu lungimi intre 22 si 50 de metri expuse in portul Pierre Canto. Aici pot consulta oferta unor producatori precum: Camper & Nicholson International, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, Oceanstyle Yachting, Dbeere Yachts, Fraser, Yachting Partners International, Blue Water sau SNP Boat Service.

Targul International de Ambarcatiuni de la Cannes se afla la cea de-a 35-a editie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3624 ori