Cum arata un iaht de 25 de milioane de dolari

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 00:00
7804 citiri
Cum arata un iaht de 25 de milioane de dolari
Foto: Gray Design

Luxul pe apa are o noua imagine: Xhibitionist, creatia designerului suedez Eduard Gray, care transpune doua epoci intr-un singur vas de lux.

Iti prezentam in acest weekend 75 de metri de opulenta imbratisand forme futuriste la exterior si eleganta clasica a stilului art-nouveau, care iti vor fixa atentia din start pe acest super iaht.

O reverie cu efect atemporal, asta iti va oferi incursiunea in saloanele si camerele din interiorul Xhibitionist.

Accentele de alb si negru dau tonul clasic al decorului, cu digresiuni de tonuri pamantii ale traverselor de marmura de Cornwall, pentru a sublinia eleganta amenajarilor interioare, potrivit Luxpresso.

In salonul principal, un pian Steinway si candelabrele Baccarat completeaza imaginea clasica a incaperii.

Exteriorul capata o forma futurista prin ingenioasa carena construita pe principiul unui trimaran rasturnat, pentru a obtine stabilitatea maxima a vasului de lux. Vei avea impresia ca privesti un OZN plutitor pe apa, iar super-iahtul inca mai are secrete de dezvaluit.

Un heliport de trei locuri iti permite sa te deplasezi rapid catre tarm, iar acostarea intr-un port nu te transforma automat in pieton.

Sacrificand o parte din puntea inferiora, designerul a transformat o sala de dimensiuni apreciabile intr-un garaj cu 8 locuri de parcare, pentru a-ti permite imbarcarea cu tot cu limuzina in cursul calatoriilor.

Ori, daca esti chiar proprietarul, asteapta-te sa primesti un bolid personalizat de 605 CP in momentul achizitiei acestei minuni nautice. E parte din oferta constructorului - un pachet ce parca este creat special pentru Batman. Sau pentru alt milionar excentric.

Nota de plata? Doar 25 de milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Xhibitionist iaht lux, #concept iaht lux, #iaht modern lux , #Shopping