Vrei un ceas in editie limitata? Vezi cel mai apropiat magazin exclusivist

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
3563 citiri
Vrei un ceas in editie limitata? Vezi cel mai apropiat magazin exclusivist

Ceasul Chuckker Bang de la Hublot, Omega Speedmaster Professional 'Moonwatch', Apollo Soyuz sau noul Transocean Chronograph Unitime de la Breitling sunt acum in Bucuresti, in primul magazin din Romania care are amenajat colturi speciale pentru brandurile de ceasuri de lux.

Cellini a deschis in iulie un nou boutique in Baneasa Shopping City, unde ai la dispozitie cateva produse noi, exclusiviste sau in serie limitata, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Aici vei gasi, in premiera in Romania, cate un colt special amenajat pentru fiecare dintre brandurile Omega, Hublot si Breitling.

Pe langa ceasurile exclusiviste, vei gasi aici si bijuteriile Faberge', telefoane Vertu, instrumente de scris si obiecte din piele marca Davidoff sau umidificatoare pentru trabucuri de calitate recunoscuta, te asigura reprezentantii magazinului.

Modelul Chukker Bang, realizat de Hublot in serie limitata de 500 de piese pentru turneul de polo Golt Cup Gstaad, este primul carouia orologerii de la Hublot i-au creat un grilaj de titan pentru a proteja geamul de safir cristal.

Un alt model in editie limitata de 1975 de piese este Omega Speedmaster Professinal 'Moonwatch", Apollo Soyu. Pentru a comemora misiunea Apollo Soyuz, producatorul a utilizat aceasi tip de mecanism utilizat la ceasurile astronautilor care au plecat in aceasta misiune.

Pentru doamne, poti gasi aici, printre altele, si doua modele Blancpain Lotus. Unul are carcasa de aur roz cu diamante pe bezel, iar celalalt are carcasa din otel cu diamante pe bezel.

Lista ar putea continua, tocmai de aceea Business24 a obtinut pentru tine cateva imagini cu ceasurile pe care le poti gasi aici, in exclusivitate, in Romania.

Hublot

Omega Speedmaster

Omega Ladymatic

Cape Cod Quantieme, Hermes

Cape Cod Quantieme Blue, Hermes

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas lux, #ceas editie limitata, #ceas exclusivist, #magazin ceas lux, #Cellini boutique Baneasa , #Shopping