Top recomandari cadouri de lux

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
4476 citiri
Top recomandari cadouri de lux

Sarbatorile bat la usa, de aceea da un fuga prin cele mai luxoase magazine pentru a cumpara din timp cadouri pentru cei dragi.

Daca anul acesta ai primit un bonus substantial de la locul de munca sau ti-au mers bine afacerile, experitii te sfatuiesc cum sa-ti satisfaci cele mai indraznete visuri. Cumpara cadouri luxoase de sarbatori pentru familia si prietenii tai. Cu ce ai putea sa epatezi iti spun experti citati de Bloomberg.

Ceas Patek Philippe Grand Compilations Collection

Ceasurile sunt pentru barbati simbolul masculinitatii si totodata un indicator al statutului social.

Aceasta piesa de la Patek Philippe din aur galben de 18 karate are un calendar perpetuu cu fazele lunii, ziua, data si anul bisect. Cunoscatorii stiu ca Patek Philippe este una din cele mai respectate case elvetiene de ceasornicarie.

Pretul unui astfel de ceas este de 74.600 de dolari. In cazul in care nu-l gasesti in magazine, intra pe site-ul Patek Philippe.

Ceas Cartier pentru Ea

Cartier a oferit dintotdeauna cele mai frumoase si, totodata, cele mai scumpe bijuterii pentru femei.

Alegea ceasul Tanks din aur roz de 18 carate cu diamante incrustate. Cu siguranta, doamna care il va primi va fi extrem de impresionata. Ceasul costa 41.400 de dolari.

Porsche 911 Carrera 4S

Adanc, in interiorul oricarui barbat se afla dragostea pentru o masina Porsche.

Unii sunt destul de norocosi sa se afle la volanul unui Porsche 911, insa altii pot doar sa viseze.

Spre deosebire de Ferrari si Lamborghini, un Porsche este combinatia perfecta de performanta si utilitate. Carrera 4S este considerat a fi cel mai bun model de pe piata, iar pretul ajunge la 89.700 de dolari.

Iphone

Este greu sa nu te indragostesti de un iPhone. Fotografiile sunt clare, navigarea pe internet este extrem de rapida si, in plus muzica poate canta non-stop. Femeile il vor adora din prima clipa.

Daca nu stii ce cadou sa-i faci sotiei de Craciun, scoate din buzunar 400 de dolari si cumpara-i acest gadget cu care se va mandri in fata tuturor prietenelor.

Whiskey pentru El

Cu un pret de aproximativ 545 de dolari, poti cumpara o sticla din cel mai fin whiskey savurat de milionarii lumii - Macallar Fine Oak. Savoarea de scortisoara, sherry si fum de lemn te "ameteste" pe loc.

Acesta poate ramane intr-un loc onorabil pe raft pana cand un copil se naste, o afacere se deschide sau o casa este cumparata. Un astfel de whiskey se savureaza doar in momente speciale.

Vinul Laurent-Perrier, "Alexandra Rose", 1997 pentru Ea

Creat de Bernard de Nonanourt, proprietarul Laurent Perrier, pentru casatoria fiicei sale Alexandra in 1987, "Alexandra Rose" este unul din cele mai fine vinuri spumante din lume.

Culoarea roz somon si gustul minunat de capsuni vor cuceri pe loc orice femeie. O sticla costa 1.379 de dolari.

#cadouri sarbatori, #ceasuri scumpe, #cadouri luxoase, #vinuri scumpe , #Shopping