Un stilou cu sclipire de geniu: Albert Einstein de la Montblanc

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
5654 citiri
Un stilou cu sclipire de geniu: Albert Einstein de la Montblanc

Meriti un stilou cu sclipire de geniu pentru semnatura ta. Montblanc aduce un omagiu fizicianului al carui nume defineste ideea de genialitate: Albert Einstein.

Celebrul om de stiinta s-a semnat, la randul sau, pe mai mult de 300 de lucrari stiintifice si pe 150 de proiecte din alte domenii.

Stiloul care ii poarta numele este fabricat doar 3000 de exemplare, iar designul sau este inspirat din teoriile care au revolutionat omenirea.

Corpul stiloului este placat cu platina si este inscriptionat cu formule fizice faimoase descoperite de Albert Einstein, cum ar fi cea a teoriei relativitatii: E=mc2.

Capacul instrumentului de scris creeaza un contrast elegant, atat prin culoare, cat si prin desenul schematic ce simbolizeaza aceeasi teorie a relativitatii.

Penita este confectionata manual, din aur de 18 carate placat cu rodiu, pe care este gravat elementul einsteinium.

Stiloul face parte din colectia de lux dedicata celor mai importante personalitati ale omenirii - Great Characters Limited Edition 2013, si poate fi cumparat din marile buticuri Montblanc din intreaga lume.

Colectia de stilouri de lux Great Characters Limited Edition a mai inclus, de-alungul timpului, nume celebre precum Pablo Picasso sau Wolfgang Amadeus Mozart.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stilou montblanc, #stilou Albert Einstein, #Great Characters Limited Edition 2013, #stilou lux, #instrument de scris lux , #Shopping