Transforma-ti unghiile in cele mai pretioase bijuterii

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 00:00
1751 citiri
Transforma-ti unghiile in cele mai pretioase bijuterii

Bijuteriile sunt, in 2014, ceva mai mult decat simple accesorii. Unghiile, spre exemplu, se pot transforma in cele mai pretioase bijuterii pe care le ai cu un lac de unghii pretios, in adevaratul sens al cuvantului.

Business24 iti recomanda abordarea propusa de brandul de lux MINE Lacquer: lacul de unghii din metale pretioase.

Create de Veleta Vancza, artist, maestru al prelucrarii aurului si cu un background impresionant la nivel profesional, aceste lacuri de unghii nu sunt pigmentate artificial sau colorate ci ofera, pur si simplu, nuantele materialelor pretioase pe care le contin.

In plus, Valeta Vancza este romanca, la origini. O recunoaste chiar ea: "Bunicii mei au imigrat in Statele Unite din Romania si ma simt foarte apropiata de mostenirea mea culturala", a declarat aceasta pentru Business24.

Mai mult decat atat, aceste cosmetice sunt create fara cinci dintre cele mai periculoase ingrediente folosite, de obicei, intr-o oja.

Printre nuantele din colectie vei regasi aurul, argintul, grafitul, dar si variantele "pudrate". Pentru o manichiura mai interesanta poti alege o baza colorata peste care sa aplici oja cu pudra de aur sau argint.

Lista pigmentilor include aur de 22 si 24 de carate, ceea ce face ca pretul unui astfel de lac de unghii sa porneasca de la 100 de dolari si sa ajunga pana la 500 de dolari.

In plus, sticla care gazduieste acest lac special este realizata in Austria si poate fi personalizata, aceasta personalizare ajungand si pana la continutul ojei in sine.

"Desigur ca livram international", spune Veleta Vancza, care te indruma catre site-ul oficial MINE pentru a-ti alege oja preferata.

#oja aur, #oja MINE Lacquer, #oja argint , #Shopping